fredag 8 april 2022

Vem utser S att efterträda Sabuni?

 .

Så blev till slut Nyamko Sabunis uppdrag omöjligt. Varje initiativ från henne har mötts av ett bombardemang från krypto-sossarna i de liberala skyttegravarna. Det har gjort hennes arbete omöjligt. Vem röstar på ett parti som är så dysfunktionellt att snart sagt varje initiativ från partiledaren resulterar i offentlig krigföring mot partiledaren? Det mesta talar väl för att krypto-sossarna som seglar under falsk liberal flagg sänker partiet. Segt har det varit. Redan Bengt Westerberg gjorde på sin tid en rejäl insats för att ta död på den svenska liberalismens forna slagskepp och han ligger ju fortfarande i skyttegravarna och beskjuter partiledaren ungefär som ryssarna beskjuter Mariupol.


Lite komiskt är det ju att det nu tycks ta hus i helvete för att Nyamko Sabuni skämtade om att fly till Norge. Vad annat återstår att göra efter ett halvsekels misskötsel av försvaret? Intressant att hennes företrädare är så medvetna om sin skuld att det inte ens tål att skämta om. 


Någon måste väl sosseriet ändå utse att administrera undergången innan partiet slutligen går i graven och kryptosossarna kan söka sig till moderpartiet där de rätteligen hör hemma.


Falun fredagen den 8 april 2022

Mikael Styrman

.

Inga kommentarer: