tisdag 29 mars 2011

Förbrytarstaten och Piteå

.
Gav förbrytarstaten syndernas förlåtelse till Piteås kommunalråd Peter Roslund för den omänskliga hanteringen av åldringarna i Piteå, i utbyte mot att Pite Energi ställer upp och försöker rädda Maud Olofssons och Yvonne Fredrikssons katastrof till tvångsförvaltning, genom att försöka stjäla Ekfors Energis kundstock?

Finns det ingen gräns för det politiska slöddrets ryggradslöshet?

Övertorneå den 29 mars 2011
Mikael Styrman
.

8 kommentarer:

Anonym sa...

Hej,
Skulle du bjuda ut 10 000 el kontrakt för icke Övertorneåbor med 25% rabatt, skulle jag teckna mig för det. Menar det skulle vara lätt att kompensera för den stöld av kunder som Piteå Energi nu gör....

Varför inte en annons i Piteå tidningen :)

Mikael Styrman sa...

Det är nog så, att vilken elförsäljare som helst som kan rabattera med 25% kan få mycket kunder snabbt. Nästan alla landets kunder faktiskt.

Men elhandlare som i sin tur måste köpa in elen har som regel mycket blygsamma marginaler och har inte möjlighet att lämna stora rabatter.

De enda som skulle kunna lämna stora rabatter är de tre stora aktörerna som förfogar över produktionen som just nu är ockerprissatt. Men egentligen är det inte säkert att de heller kan lämna stora rabatter. Vattenfall har nämligen försatt sig i en mycket tråkig situation i Tyskland och Fortum har fått ryska maffian med sig i båten. Det kan sluta med att Vattenfalls värde kanske visar sig vara negativt och att finska staten får skänka Fortum till ryska maffian. De svenska och finska regeringarna - och media - tycks leka ”tysta leken” och hoppas att det onda ska ha försvunnit nästa dag när de vaknar. Man kan knappast förvänta sig att E.on ensam ska står för konkurrensen och konkurrera med sig själv....

Anonym sa...

Hahaha...och vad är det för idiot som tror att Pite Energi rabatterar elpriserna med 25%.

Det är ju bara att kolla på deras hemsida så ser man vilka elpriser som gäller.

Sedan är det bara att leta upp en annan valfri elleverantör och jämföra.

Anonym sa...

Styrman, jag gillar din nazi-sosse skylt, låt den sitta kvar !

Anonym sa...

sant som du säger tanken var bara att pissa lite på pitepaltarna... det stör mig otroligt när de skiter på dem som står på sin rätt...

håll bara ut, det kommer att vända ska du se...

Anonym sa...

Ryggradslösheten synes obegränsad, man vet aldrig vad politrukerna är av för ras för i deras ryggar verkar det bara sitta mjukt brosk.

Apropå kommunalrådet Roslund, han har väl en kusin som bor utanför Luleå och som tidigare sålde traktorer..... det kanske ligger i släkten att ta för sig....?

Anonym sa...

Roslund släkten är ju inte känd för att vara hederliga
Massa momsfiffel och ekonomiska brott dessutom vart väl en av roslundarna dömd för ett styckmord på en norsk man
Har tydligen gett ut en bok under tiden han satt inlåst för styckmord

http://www.bokia.se/bok/9789170549229/alsklingsgrabben-andre-roslund/

Anonym sa...

http://www.nsd.se/nyheter/artikel.aspx?ArticleID=3550683