onsdag 22 augusti 2012

Nyhetsförmedling och nyhetsförmedling…

.
De senaste två veckorna har nyhetsförmedlingen i hög grad präglats av den politiska klassens, vår tids adels, grova bedrägerier och indirekt också om deras medbrottslingars och underhuggares oförmåga, eller ovilja, att sköta sina arbeten inom förvaltning och rättsväsende.

Grova bidragsbedrägerier har det rapporterats om från Norrbotten. Föga förvånande för en norrbottning att det förekommer. Desto mer förvånande att det kommer fram.

Raskt försvinner rapporteringen om SSU Norrbottens bidragsbedrägerier, redan nästa dag, från bland annat den politiska nomenklaturans härold SVT:s text-TV. När sedan SSU i Piteå också blir tagna med byxorna nere går det likadant. Ingen uppföljning om samhällets flathet, eller medbrottslingarnas i den offentliga förvaltningen och rättsväsendets ovilja att sköta sitt arbete. Även denna nyhet försvinner nästa dag – utan nämnvärd uppföljning från media.

Men när Djurgårdsfärjan dunsar in i kajen vid Skeppsbron biter denna obetydliga händelse, nyhetsmässigt lämplig för en lokal reklamtidning för Gamla Stan, sig fast på SVT:s text-TV i 4 dagar!

Bättre lyckades media då med bevakningen av Tillväxtverkets och Näringsdepartementets svindlerier. Inte så konstigt kanske, eftersom bägge ärendena slår mot Centerpartiet som rapporterats ligga under 4 % och på vilka de övriga politiska psykopaterna önskar kannibalisera.

Och Urban Ahlin, med nationalsocialdemokratins SSU:s grova bedrägerier åter igen hängande som en kvarnsten om halsen, drar upp armen ur syltburken där sosseriets armar är begravda ända upp till armbågarna och pekar indignerat med sina röda syltdrypande fingrar mot Annie Lööf medan han vrålar så sylten sprutar ur munnen på honom: Hon tar sylt! Hon tar sylt!

När väljarna sedan i två veckors tid har kunnat ta del av hur slöddret plundrar staten, kommer det en fejkad undersökning från det politiska etablissemangets kollaboratörer som indikerar att alla dessa bedrägerier lett till att svenskarna i högre grad än tidigare tar avstånd från svartarbete… J Det är klart att svaren delvis kan vara riktiga. Alltihop handlar om hur man ställer frågorna. Och vilka avsikter man har med undersökningen.

Vi har verkligen en nyhetsmanipulering i värsta Lukasjenko-stil i Sverige. Frågan är om inte Lukasjenko till och med är en oskyldig amatör i propaganda-sammanhang jämfört med det svenska etablissemanget och vår i stora stycken rövslickande press?

Som i Frankrike på sent 1700-tal anar av allt att döma inte vårt allt mer egennyttiga och hänsynslösa politiska etablissemang alls vad klockan är slagen.

- Vafalls? Giljotineras? Moi?

Gulag-Kolmården torsdag den 16 augusti 2012
Mikael Styrman
.

1 kommentar:

Anonym sa...

sammeli från luleå har ju sylt upp t flinten...