torsdag 15 november 2012

Futtigt av Bengt Westerberg

.
Bengt Westerberg var tidigare ordförande för insamlingsorganisationen Röda Korset. Där gjorde han sig omöjlig genom sina skamlösa utsvävningar på världens nödlidandes bekostnad. Röda Korset förvandlades till en hemvist för parasiter som helt glömde de nödlidande som var orsaken till alla gåvor man tog emot.

För att inte Röda Korset helt skulle sänkas, och det alltid politiskt korrekta Folkpartiet indirekt komma i vanrykte, ryckte regeringen ut och säkrade fortsatt lyxliv åt Bengt Westerberg, men nu på skattebetalarnas bekostnad.

Nu har vi fått veta vad Riddaren av det Svarta Korset har gett tillbaka i utbyte mot bibehållen personlig välfärd.

Sexhundrafemtio miljoner kronor ska slösas bort på att utbilda tre lärare på varje skola i vad lärarna ska svara elever när de möter "vardagsrasistiska" frågor. Eller med andra ord hur de partier som stökat till invandringsfrågorna ska klara sig mot SverigeDemokraterna.

Det är inte särskilt förvånande att den gamla stalinisten Westerberg, som seglat under falsk flagg hela livet och låtsats vara liberal, nu vill använda skattekassan till partipolitisk propaganda.

Som på Nationalsocialdemokratins tid ska lärarna nu förmedlas politiskt korrekta svar på det som nomenklaturan upplever som "vardagsrasism". Det vill säga frågor ägnade att ifrågasätta den rådande invandrings- och migrationspolitiken. Och med dessa politiskt korrekta svar ska sedan barnen indoktrineras.

Inte är det mycket Bengt Westerberg ger tillbaka till oss som i slutändan föder honom och håller honom med fortsatt lyxliv. Kanske går det bättre för bankerna som han skyddar på Finansinspektionen?

Nog hade det varit billigare att sätta in Bengt Westerberg på ett vanligt ålderdomshem. Inkognito förstås, och sedan hoppas att varken skattebetalare eller forna bidragsgivare till Röda Korset känner igen honom.

Gulag-Kolmården fredagen den 9 november 2012
Mikael Styrman
.

Inga kommentarer: