söndag 2 februari 2014

En till Stasihall

.
En andra Stasihall ska nu byggas i Luleå rapporterar media, men i regimanpassade ordalag.

Mutholm söndagen den 2 februari 2014
Mikael Styrman
.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vilken hall är det ? De har ju även satt upp en myndighet i Luleå som ska hårdgranska fiskare, Snart finns ingen som vill vara fiskare.

Kolla denna insändare vad sann den är.

Döden flåsar dumsvensken i nacken

http://www.exponerat.info/doden-flasar-dumsvensken-i-nacken/

Mikael Styrman sa...

Jag syftar förstås på den senaste hallen i Luleå med täcknamnet ”Facebookhall”.

De kommer nog att göra mot fiskarna som mot mig och Ekfors. Eftersom de inte accepterar att stillsamt och i tysthet avstå sina näringar kommer maffian att trakassera fiskarna tills de ger upp eller drivs i konstlad konkurs.

Beträffande länken Du skickade var det väl bitvis lite tillspetsat men är nog mycket träffsäkert till största delen. Vi har naturligtvis knappt sett början på detta.

Det kommer att bli smärtsamt för befolkningen innan det går att göra något åt. Det är dyrt och urgröper snabbt ”välfärden” att ha en sjuk befolkning. Och just nu tycks ju Sverige inte ha råd ens med en frisk befolkning.

Våra politiker ändrar sig inte frivilligt. Det beror inte på att de är människovänner. Det beror på att de är livrädda för att bli uthängda som rasister i media. Det kan hota platsen vid köttgrytorna. Och media kommer att tiga så länge som möjligt eftersom präktighetsdräkten media dragit på sig, och som är den egentliga orsaken till att de kväver denna fråga, är nödvändig för att förtränga skammen föranledd av undfallenheten mot den politiska brottsligheten, korruptionen och rättsrötan.

Det kommer nog inte att ändras förrän ledande redaktörers och politikers barn drabbas i flera fall. Och det kan sitta hårt åt eftersom de kommer att, och har råd att, placera sina egna barn i särskilt skyddade miljöer.

Jag skulle inte bli förvånad om det påskyndar framväxten av ”gated communities” även i Sverige. Normalt skulle svenska journalister invända mot något sådant. Men inte om de själva flyttat dit för att deras egna barn inte ska drabbas av Polio, TBC eller Hjärnhinneinflammation.