måndag 10 februari 2014

Quo Vadis - Vart går Du?

.
Jag fick ett mail idag, från en bekant. Jag återger mailet men anonymiserat:

”Hej, jag har ibland tyckt att du borde byta fokus. Från att du blivit rånad av ett korruppterat samhälle – du lär aldrig få upprättelse om än välmotiverat. Vad säger du då om att hela landet håller på att bli rånat att ett gäng blåögda politiker och en massmedial uppslutning till detta?

Fick idag en sällsynt rak text i min hand som borde få även dig att känna kalla rysningar in i märgen.Av en tidigare blogg från dig fick jag intrycket att du gillar “alla goda vänner bland dessa nysvenskar” som förgyller tillvaron. Liksom du rånades av “samhället” en gång är landet Sverige på väg gå samma till mötes.

Kanske dags för ett större fokus på tillvaron än Rånet i Övertorneå?

Hälsningar” NN


Och här mitt svar:

Hej NN!

Kanske att både Du och jag är så upptagna av var och en sin egen kamp, att vi inte lyckas sätta oss in i varandras situationer?

"Rånet i Övertorneå" är inget rån i Övertorneå.  Sådana befogenheter har ingen i Övertorneå.  Det är Sverige, eller den kriminella politiska eliten i Sverige, som rånat mig. Aktörerna i Övertorneå är bara obetydliga underhuggare. Och övriga svenskar tittar likgiltigt på, utom de som är framme och försöker roffa åt sig av bytet. Sverige är som Nazityskland i slutet av 1930-talet, men "Ni" fattar inte det.

Och Du förstår inte heller, att när Du skriver till mig och ber mig byta fokus, beter Du Dig som en tysk, som 1938, efter att först förstrött och oengagerat tittat på, eller hjälpt till, när juden plundrades på sina tillgångar, sedan skriver till juden och ber honom bli upprörd över att nazisterna, och den fina naziststaten, kanske tvingas dela med sig av stöldgodset till några helt oförtjänta invandrare, som inte gjort ett vitten för att stjäla ihop till stöldgodset.

Men NN, som jag säkert har framfört någon gång:

Det är inte invandrarna som i åtminstone trettio år terroriserat och bestulit min familj - det är ursvenskarna. De "goda" människorna, som vet vad som händer, men väljer att titta bort. Och nu drabbas de "goda" svenskarna av sin egen draksådd. Och det kommer att bli värre, för ett genomkorrumperat system saknar förmåga att hela sig. Det kan bara ske genom att det förfaller och kollapsar varefter ett nytt och förhoppningsvis hederligare system kan ta vid. Men den vägen kan vara både lång och smärtsam.

Svenskarna inbillade sig, därtill lurade av bedrägliga politiker, att de kunde bygga upp ett tjuvaktigt och korrumperat system i vilket ändamålen fick helga medlen. Men nu visar det sig att ett korrumperat och egennyttigt rättsväsende och en dito byråkrati inte nödvändigtvis begränsar sig till att kränka, stjäla och plundra åt "ursvenskarna".

Ett sådant system jobbar åt vem som helst som gagnar de korrumperade i systemet. Bäst naturligtvis åt den som har mest pengar eller inflytande, oavsett varifrån det kommer. Vårt bankväsende, och vår byråkrati, bekymrar sig bara för varifrån pensionärerna fått sina nålpengar. Varifrån maffians miljarder kommer bryr man sig inte om och avkrävs heller inte av sina kriminella kollegor i staten att göra det.

Och det finns många, många, runt om i världen som har råd att betala bättre än moraliskt fördunklade svenskar som förväntar sig att systemet ska stjäla, men bara åt ”ursvenskarna" - helst gratis.

Så ett tjuvaktigt och moraliskt förtappat svenskt folk faller på eget grepp. Och jag skulle ljuga om jag sa att jag inte mitt i bedrövelsen är åtminstone lite skadeglad åt att tjuvarna, som med sin majoritets styrka har skapat förfallet, nu allt oftare går utan vård trots att de träffar ett oändligt antal läkare, alla för första gången, allt oftare ligger på lång-, eller äldre-, men allt oftare utan vård. Skolor kollapsar, tåg står stilla, tidningar rapporterar snart bara lögner och propaganda osv.

Det finns säkert ohederliga invandrare. Men de invandrare jag känner är över lag mycket hederligare, och flitigare, än de svenskar jag känner. Svenskarna har byggt upp ett tjuvaktigt system och upplever sig nu bli bestulna på det. Det kanske ligger en gudomlig rättvisa i det? Tyvärr drabbar inte systemkollapsen med någon millimeterprecision just dem som gjort sig mest förtjänta. Men här får väl enskilda medborgare öka precisionen i den gudomliga rättvisan genom riktade insatser.

Mutholm måndagen den 10 februari 2014
Mikael Styrman
.

6 kommentarer:

Alberth sa...

Inte dags att byta fokus förrän du har fått rätt i detta justitiemord! Snarare öka trycket ordentligt. Kanske dags att kontakta Folke Pudas dödsbo för att höra efter om lådan finns kvar. I annat fall snickra ihop en egen och ställa upp utanför riksdagshuset eller annan lämplig plats. Trycka upp en folder och dela ut till förbipasserande där du berättar din historia från första till sista övergreppet.... fast det riskerar nog att bli en hel bok.

Anonym sa...

Rent av skitbra.!!Tänk så rätt Mikael!

Anonym sa...

Ring P1

Lyssna i slutet av programmet när tandläkaren ringer.

http://sverigesradio.se/sida/avsnitt?programid=1120

Mikael Styrman sa...

Ja, jag har lyssnat.
Det är naturligtvis upprörande.
Allt är en konsekvens av att man inte håller efter kriminalitet i politiken och förvaltningen.
Hela byråkratpacket är ju i likhet med politikerna straffriförklarade.
Då kan man vänta sig vad som helst.

Man måste skilja på orsak och verkan.
ORSAK är i det här fallet ostävjad kriminalitet och korruption i förvaltningen.
VERKAN är i det här fallet uppenbart orimligt gynnande av andra länders medborgare på de egna medborgarnas bekostnad.

Det hjälper inte att skylla på invandrarna.
Får inte de inhemska politiska brottslingarna plundra medborgarna, med invandrarna som förevändning, hittar de bara på någon annan motivering.
Det är den inhemska brottsligheten som är problemet - inte invandrarna.

Men de som gnäller över brottslighetens konsekvenser skyller hellre på oskyldiga invandrare än på de egna tjuvaktiga släktingarna som bemannar förvaltningen.

Anonym sa...

It's remarkable for me to have a web page, which is helpful in support of my know-how.
thanks admin

Also visit my web blog

Mikael Styrman sa...

Beträffande den här kommentaren tycks censuren ha klickat.
Den finns inte på blogghotellet men en synbarligen rumphuggen version har letat sig fram till mailen för kommentarer, varför den kunde publiceras.

Visserligen har säkert kommentarens meddelande gått förlorat men det är ägnat att skada förtroendet för maffians fasciststat att sådana här slarvfel förekommer mitt i det viktiga arbetet med att sabotera kommunikationerna via sociala media. Det visar på censurens förekomst och är knappast önskvärt i ett välsmort maffiamaskineri.

- Skärpning i maffialägret !