tisdag 18 februari 2014

Höger-Vänsterdebatten endast historisk propaganda

.
(Svar till anonym kommentar till bloggen ”Raka spåret till maffians funktionärer”.)

Jag tror inte på det där längre.

Det stämmer naturligtvis att nationalsocialdemokraterna profilerar sig gentemot en väljargrupp som tycker att andra ska beskattas hårdare, i tron att de ska få det bättre själva. Tyvärr leder högre skatteintäkter bara till att maffian, vare sig de är nationalsocialdemokrater eller ej, bara får mer pengar att plundra statskassan på. Några förbättringar för medborgarna infinner sig inte längre med högre skatter. Ofta är det till och med tvärtom. Mer pengar får verksamheterna att fungera ännu sämre.

Det stämmer också att borgerliga politiker gärna profilerar sig som lågskattepolitiker och värnande den fria företagsamheten. Men i praktisk går de inte att skilja från nationalsocialdemokraterna. Tvärtom kan man säga, att flera stora rättsövergrepp har skett, eller fullföljts under borgerligt styre.

Exempelvis fullföljdes nationalsocialdemokratins konfiskation av apoteken under den sittande regimen Reinfeldt.

Det var borgerliga politiker som lät kompisar plundra löntagarfonderna trots att de dyrt och heligt lovat att varenda krona skulle betalas tillbaka.

De maffiakontrollerade bankerna har i princip ”Carte Blanche” och fri tillgång till statskassan oavsett det är borgerliga eller socialistiska politiker som för tillfället ska mutas.

Socialiseringen av elnäten till några odugliga oligopolistiska kolosser har fortsatt på samma sätt oavsett ministär. Naturligtvis krönt av stölden av Ekfors-bolagen som är väl i nivå med de tyska nazisternas stölder i slutet av 1930-talet - genomförs under regimen Reinfeldt.

Det är inte längre adekvat att tala om ideologier eller höger-vänster i svensk politik. Det gör bara kriminella politiker för att få fårskallarna till valurnorna för det vart fjärde år avhållna låtsasvalet och därigenom lura i dumskallarna att demokratin fungerar.

Närmare verkligheten kommer man om man gör uppdelningen: S-, M-, C-, Fp-, Kd-, V- och MP-tjuvar i det ena lägret mot befolkningen i det andra lägret. Det är klart att en del politiker är tjuvaktigare än andra. Men det hjälper föga att en del inte deltar så aktivt i tjuveriet när de fogligt betraktar stölden under tysthet för att inte äventyra den egna platsen vid köttgrytorna. Och många av de som inte stjäl aktivt gör ju dessutom det för att mer framgångsrika tjuvar trängt undan dem från bättre platser vid köttgrytorna.

Mutholm tisdagen den 18 februari 2014
Mikael Styrman
.

5 kommentarer:

Holohoaxx sa...

" de tyska nazisternas stölder i slutet av 1930-talet"
Jag antar att du menar återtagandet av de av tyskar startade företagen som "utlänningar" med sitt guld köpte upp under nödåren på 20-talet efter att samma "utlänningar" dikterat de orättfärdiga villkoren i Versailles 1918 vilket fick till följd att vanliga hederliga tyskar med familjer svalt, många till döds.

Mikael Styrman sa...

Nej, jag tänkte mer på under generationers affärsverksamhet uppbyggda judiska familjeföretag, med vars förmögenhets hjälp, efter att ha plundrat och mördat judarna, de tyska nazisterna finansierade andra världskriget, lade Europa i ruiner och åstadkom ca 60 miljoner döda.

Medan judarna under generationer använde insidan av huvudet och gjorde affärer med mera, ägnade stora delar av den europeiska enfaldiga massan sig åt att gå i takt och gå i krig, som kanonmat, för ingen som helst nytta. Åtminstone inte för sig själva. När de inte var kanonmat åt adeln slavade de gratis åt dem. Åt dem som vi idag kallar politiker. Och blev det något över skänktes det på grund av enfald och okunnighet till kyrkmaffian för att undgå skärselden.

Sen skyllde enfaldiga tyskar som hade krigat sig fattiga, men i takt, sin fattigdom och sin olycka på judarna.

Det stämmer att segrarmakterna efter första världskriget genom okontrollerad hämndlystnad bäddade för det andra världskriget. Men det hade judarna inget med att göra. Inte heller muslimerna som är nästa ”judefolk” som intill efterblivenhet enfaldiga lättlurade stackare är i färd med att låta lura sig av det militärindustriella komplexet att starta krig emot.

draug sa...

På ett konstigt sätt har alla partier i Sveriges Riksdag anammat samma politiska program. I medierna kallar man detta för att alla samlas i mitten. Men mitten u svensk politik ligger till vänster om Lenin!

Det där med judar är ett minerat fält, oavsett vad man tycker har man alltid fel.

Bola sa...

Man måste komma ihåg detta:
Det finns inga högerpartier i Sverige. Det har inte funnits det på 30år+.

Detta är problemet. Vi har 8 partier som är mer eller mindre vänster/socialistiska.

För oavsett hur mycket man ljuger så kan inte national socialism vara höger. SD kan inte vara höger med en socialdemokratisk värdegrund. (SD har exakt samma politik som sossarna på 1990 talet.)

Politiska partier bör förbjudas. De är lag som AIK, DIF, Göteborg. Man håller på sitt lag utan objektivitet. De tillför inget till samhället.

Ekonomisk demokrati är ett steg i rätt riktning: låt folk kryssa i vad de vill att skattepengarna skall gå till på skattsedeln. Då får politikerna ett äkta svar om man vill tex att 25% skall gå till invandring.

I ett längre perspektiv ett rent försäkrings system där man kan välja bort idioti som föräldraledighet. (idioter kan inte matte i Sverige. I snitt betalar folk in 30% mer än vad de får ut från denna försäkring. Ändå så är detta sådant som folk skryter om. "USA har 3 veckor. Vi har 18 månader". Idioterna har inte fattat att nästan 1% av deras lön går till detta varje månad.

Inga partier. Ren personröstning. Kunskapstest för att få rösta. Ingen rösträtt för icke svenskar och brottslingar. En bra början.

Alberth sa...

Igår kväll tittade jag på ett program på Discovery som hette "Alaskan Railroad". Det vore nåt för det här landets järnvägsansvariga att studera närmare för att begripa hur man ska få saker och ting att fungera i vårt klimat.