måndag 14 mars 2016

Överdriven rädsla för Trump?

.
Svenska media har under hela den amerikanska nomineringsprocessen varnat för hur tokigt det ska bli om Donald J Trump blir president.

Men vad har världen att frukta som inte de två stollarna Bush och Bush redan har ställt till med? George HW Bush och George W Bush fyller alla kriterier för att kvala in som två vettvillingar och jubelidioter, alternativt grova brottslingar, och dessa har våra massmedia lydigt slickat där bak medan de tvingat land efter land allt närmare, och över, avgrundens kant.

Vårt skenheliga massmediafolk gråter dock sina krokodiltårar istället för att kräva att de två brottslingarna Bush ställs inför rätta för brott mot mänskligheten. Sedan, om Trump blir president, övergår man till att slicka även honom där bak.

Falun måndagen den 14 mars 2016
Mikael Styrman

.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Nu ska man inte inbilla sig att GWB var president på riktigt. Titta bara på gänget bakom med Dick Cheney i spetsen. Där har vi de ansvariga.

Anonym sa...

Du menar neoconerna? Jag rekommenderar läsning av Murray Friedmans bok The Neoconservative Revolution: Jewish Intellectuals and the Shaping of Public Policy. Rekommendationen gäller naturligtvis Styrman som fortfarande har fattat noll av detta och tror att sossarna är nazister och inte marxister...

Jan Lilliesköld sa...

Nu får du skärpa dig Mikael, vi är många som med spänning väntar på ditt nästa inlägg, sitter du på isolering eller vad f--n har hänt