måndag 1 april 2019

Sosseintrigerna mot Ebba Busch Thor


.
Så har de kommit igång nu igen. Som väntat. Intrigerna i våra sossetrogna media som går ut på att stigmatisera alla som följer demokratins spelregler och pratar - även med Sverige-Demokraterna.

Taktiken är att hamra in att Sverige-Demokraterna är sprungna ifrån ett nazistiskt parti, utan att nämna att man själva byggde upp Sveriges välstånd på samarbete med Hitler, mot betalning i judiskt tandguld från koncentrationslägren. Miljontals judar och andra hade undkommit terrorn och döden i gaskamrarna om inte Sveriges Socialdemokrater under bigamisten Per Albin Hanssons ledning hade försörjt nazisterna med järnmalm.

Det fungerade bra med vällingbyxorna i de andra allianspartierna. Sosseriet lyckades få stollarna i moderaterna att sticka kniven i ryggen på Anna Kinberg Batra som annars skulle ha blivit statsminister. Sedan fick man Kristersson att gå som en katt runt en tallrik med het gröt utan att våga närma sig den. Liberalerna lyckades man lura på samma inbillade präktighet. Nå det var väl inte så svårt. Det där vet ju alla att det finns i liberalernas dna. Men allt förbleknar naturligtvis i jämförelse med vad man fick psykopaten Annie Lööf att göra med de Afghanska männen som prompt skulle sättas i småskola i Sverige.

Men Ebba Busch Thor verkar inte inte vara lika vinglig som sina kollegor. Kanske har hon lite hjälp av partiets rötter i kristendomen. För de andra som inte tror på någonting är det kanske okänt vad enfaldiga människor är kapabla att göra i islams namn under ledning av makthungriga och hänsynslösa fanatiker. Men för kristna människor är det nog inte lika obekant.

Sosseriet kommer att hata Ebba Busch Thor för detta. Det kommer Miljöpartiet och Vänsterpartiet också att göra. De hatar nämligen allt som sosseriet hatar. Framför allt Vänsterpartiet spelar som regel samma roll som mobbarens kör på en skolgård och springer gärna fram och sparkar på mössan om de sedan kan gömma sig bakom sosseriet och deras media, som talar om för enfaldiga människor vad de ska tycka för att vara som alla andra. Mest kommer dock moderater, liberaler och centerpartister att hata Ebba Busch Thor. De kommer att uppleva det som att hon tar deras väljare, genom att inte vara lojal med den av postnazisterna utlysta bannbullan mot Sverige-Demokraterna. 

Men så är det ju inte. De har själva skänkt väljarna till KD och Ebba genom att lämna dem i sticket medan landet ganska snabbt blir allt mer likt inbördeskrigens Afrika och Mellanöstern. Fast riktigt alla väljare får inte KD. Precis som man förr skojade om att sossarna röstar på sitt parti om så partiledaren vore en häst - så är det ju även med en del av M, L och C:s väljare.

Falun söndagen den 31 mars 2019
Mikael Styrman
.

Inga kommentarer: