måndag 6 juli 2020

Havererade migrationsförhandlingar

.
Migrationsförhandlingarna som påstods sikta mot en bred överenskommelse har havererat. Inte så förvånande efter de senaste dagarnas återkommande framstötar i media från de självutnämnda rikshelgonen. De som säger sig helst vilja få hit så många som möjligt, oavsett bakgrund, oavsett hur realistiskt det är. De som sedan obekymrat tar död på dem här, med knark, skjutvapen och virus.

Hur i all världen kan någon tro att sosseriet skulle kunna samla sig till en dämpande överenskommelse efter att i åratal ha indoktrinerat fotfolket med Sveriges påstått obegränsade förmåga att ta emot flyktingar och migranter. Först måste naturligtvis maffialedningen få fotsoldaterna att förstå att kursen är ändrad, kapaciteten och förmågan att ta emot dem skändligen har avslöjats som otillräcklig.

Man kan lugnt säga att partiledningen har bundit rejält med ris åt egen rygg med hjälp av sin anti-SD-propaganda. Det kommer i alla fall inte att göra det lättare att byta fot. Först måste sosseriet göra hemläxan. Senare kanske de kan medverka till en bred överenskommelse…

Falun måndagen den 6 juli 2020
Mikael Styrman

Inga kommentarer: