onsdag 1 juli 2020

Varför har Miljöpartiet suttit i regeringen?

.
Det verkar då inte ha varit för miljön och klimatets skull. Miljöpartiet har nämligen suttit i regeringen några år nu och har kunnat genomföra sin politik. Spåren efter Miljöpartiets maktinnehav förskräcker.

Våra vägrenar ser på allt fler platser ut som ekologiska svinstior med bara invasiva lupiner som tränger undan alla inhemska arter med allt det kan tänkas föra med sig för den ekologiska balansen. Men Miljöpartiets ministrar har mest varit intresserade av att visa upp sig i balklänningar framför journalisternas kameror.

Den fria, i hög grad bidragsfinansierade invandringen, som främst Miljöpartiet, men även Vänstern, Centern och Sosseriet drivit har resulterat i ett svart parallellsamhälle med kriminella som räknar hundratusental medlemmar, kostar befolkningen miljarder och urgröper skattebasen samtidigt som en stor del av de som är här vitt aldrig kommer att arbeta eller avkrävas att arbeta.

Narkotikahandeln sker numera på öppen gata samtidigt som de flesta insatser mot narkotikahandeln verkar ha upphört och ersatts av meningslösa trakasserier av missbrukare utan att det kombineras med åtgärder som kan lösa missbruksproblemet. Det vill säga att polisen slickar uppåt och sparkar nedåt samtidigt som befolkningen - som inte får mutor - drabbas av missbruksproblematikens alla nackdelar.

Människor skjuts - periodvis dagligen - på öppen gata.

Flyget som Miljöpartiet skulle bekämpa för klimatets skull har man istället stött och refinansierat med massor av miljarder skattekronor. Det politiska alibit är en nästan sällan skådad lögn. SAS ska halvera sina utsläpp på 10 år. Det är ju bara bedrägerier. Alla flygbolag gör det vare sig de vill eller inte. Så blir det nämligen efter hand som man förnyar flygplansparken. Om man istället lade ned SAS och släppte fram en operatör med moderna plan skulle den halveringen ske omedelbart. Hela ”rekonstruktionen” av SAS är egentligen en omskrivning för stöld av skattemedel. Vi vet ännu inte hur många miljarder men hittills förmodligen med råge över tio miljarder. Som vanligt sönderfaller sådana äventyr i synliga och osynliga delar. De osynliga delarna brukar vara osynliga för att brottslingarna gått genom betydande svårigheter för att göra dem osynliga.

El var tidigare var en hyggligt miljövänlig resurs i Sverige men den resursen har numera ersatts av ett makalöst bidragsspektakel som kan producera hur mycket el som helst när det blåser - men inte när elen behövs och inte där elen behövs. Numera har vi effektbrist, har kört igång oljeproducerande kraftverk och måste dessutom importera el från kontinenten producerad i koleldade kraftverk.

Mycket talar för att det är av yttersta vikt för miljön och klimatet att hålla Miljöpartiet borta från makten. Tiden i regeringen har säkert varit till stor glädje för de miljöpartistiska regeringsledamöterna men den har varit en katastrof för miljön, klimatet och Miljöpartiet.

Falun onsdagen den 1 juli 2020
Mikael Styrman

2 kommentarer:

Unknown sa...

Tyvärr har du nog fullständigt rätt, mp är ett parti för bidragstagare och dagdrömmare/idioter. Mvh. Jonas.

Mikael Styrman sa...

Det är ju sånt där skräp som kan hemsöka länder i goda tider, när Kreti och Pleti ser att makteliten beviljar sig själva förmåner för skattebetalarnas pengar.

De är sedan stört omöjliga att bli av med i sämre tider.

Det här skräpet, som saknar allt ekonomiskt förstånd
känner inte heller några gränser inför vilka förmåner
skattebetalarna ska hålla dem med.

En viktig anledning till att de är svåra att bli av med i sämre tider är att makteliten är mycket lite benägen att erkänna att nationen efter deras vanskötsel inte längre kan bekosta alla extravaganser
som människor vill bevilja sig själva.

Så makteliten tassar försiktigt omkring på tå, för att slippa tala om för folket hur illa de skött landet.

Följden blir att både det ena och det andra på stolle-listan blir utfört, trots att nationen inte har råd.

Det blir de mer tystlåtna och skötsamma som får betala med urgröpt offentlig service sedan gaphalsarna fått sitt.