måndag 6 juli 2020

Damberg och Bucht ryter till

.
Den ”olyckliga ministern” Sven-Erik Bucht, har av den svenska maffians gudfader Anders Sundström, via sin bimbo(?) handelsminister Anna Hallberg, utnämnts till ett lämpligt bullshituppdrag med rätt att mjölka skattebetalarna utan att göra någon nytta. Han ska vara ledamot i Gränshinderrådet med det skenbara uppdraget att förebygga hinder i det nordiska samarbetet. En tveksam institution, inte minst mot bakgrund av EU-medlemsskapet. En relik från forna tider. Dess främsta uppgift är förstås att låta avpolletterade partigängare fortsätta leva gott på att mjölka skattebetalarna.

Uppfylld av sin bild av sig själv som viktig för folkhushållet i allmänhet och kommunerna Haparanda och Torneå i synnerhet, vilka han försökte få att växa ihop har han nu rutit till mot Finland.

Bakgrunden är att Finland, och var det Norge eller Danmark, inte vill låta sin befolkning smittas ned av svenskar som i hög grad är smittobärare som en följd av den exempellöst klantiga och inbilska svenska Corona-politiken. Sosseriets påvar, stora som små, har valt att bli kränkta av det och både Bucht och näringsminister Michael Damberg beter sig oförskämt och omdömeslöst när de hotar Finland med repressalier i form av försämrat nordiskt samarbete.

Det är naturligtvis en bra värdemätare på att sosseriet inser vad de har ställt till med men ännu inte kan erkänna.

Storbritannien har nu förklarat potentiellt pestsmittade svenskar som icke önskvärda. Bucht har nyss fostrats i det brittiska språket för miljoner. Många menar att ”språkutbildningen” var ett kamouflage och egentligen bara var ett sätt att dölja stölder ur statskassan. Andra tycks mena att det verkligen förekom språkutbildning, men att främsta syftet vara att få Bucht ur vägen så att han inte sprang i vägen för människorna som gjorde det egentliga arbetet på departementet.

Under alla förhållanden kunde pengarna betraktas som kastade i älven efter att Bucht fick sparken. Men nu erbjuder verkligheten ett eminent tillfälle för Bucht att visa för skattebetalarna att pengarna som forsade ut för att han skulle förkovra sig i det engelska språket inte alls var bortkastade. Bucht har nu chansen att ryta till mot britterna som inte vill veta av pestsmittade svenskar. Han kan dessutom göra det på deras eget språk så att de verkligen förstår vad han försöker säga. Det ser vi fram emot.

Sedan har det även stött till lite komplikationer. Grekerna har sällat sig till dem som inte vill bli smittade med dödliga sjukdomar som sosseriet spritt bland svenskarna mot bättre förstånd under flockimmunitetsyran. Kanske måste nu skattebetalarna utbilda Bucht även i grekiska - för miljoner - så att han sysselsätts med något ofarligt och inte springer i vägen på Gränshindernämnden om någon där till äventyrs vill göra någon nytta.

Förmodligen får vi vänta ett tag innan Bucht talar lika eminent grekiska som han borde tala engelska efter sin exklusiva språkutbildning. Tills vidare kanske vi får höra Michael Damberg hota britter och greker med försämrat bilateralt samarbete på svenska.

Falun måndagen den 6 juli 2020
Mikael Styrman

Inga kommentarer: