onsdag 1 juli 2020

Varför blev asylnivån plötsligt viktig?

.
Under nästan ett halvt år har regeringen låtsats bekämpa Coronasmittan, men gjort det genom att försöka bygga upp flockimmunitet, mot ett nytt och okänt virus vars egenskaper ingen känner. Det har hittills resulterat i över 5.000 döda och det kommer att bli fler.

Rättrådiga svenskar har tyglat sig - i tvivel om avsikterna bakom regeringens skumma råd. Mindre rättrådiga svenskar har glada i hågen jobbat med att försöka sprida flockimmuniteten, som regeringen ville. Samtidigt har tusentals svenskar suttit ”fångna” utomlands medan Sveriges gränser stått vidöppna för människor utifrån - utan hälsokontroll, utan karantän.

Resultatet så här långt är att svenskarna inte bara är paria internationellt utan även Europas parasiter - som när bigamisten Per Albin Hanssons ministär laverande malm till de nazistiska bröderna mot betalning i judiskt tandguld från koncentrationslägren, registrerade och avvisade judar och transporterade nazistiska arméer på svenska vatten och järnvägar för ockupation av ”brödraländerna” som överläts att kämpa mot nazismen bäst de kunde.

Nu plötsligt har det blivit viktigt med begränsning av invandringen. Men varför nu - bortsett från att SD tagit sympatisörer från S på invandringsfrågan? Det har ju skett under lång tid och är inte allvarligare nu än tidigare - tvärtom.

Mest troligt beror det på viljan att skicka iväg ”Svarte-Petter” - ansvaret för folkmordet som regeringens Corona-metod resulterat i.

Sosseriet - och låtsasoppositionen - har ju tillsammans åderlåtit och plundrat vården, trots att alla skattehöjningar - i alla tider - har motiverats med att skydda vård, skola och omsorg.

Vården har drivits från en av världens bästa till en position mycket långt ned på listan. Skolan utbildar analfabeter som inte ens kan skjuta ordentligt trots att det inte kräver läskunnighet, och omsorgen är så organiserad att den systematiskt tar död på gamlingarna - framför allt den offentliga omsorgen - trots att psykopaterna återkommande påstår att det är den privata omsorgen som klantat till det.

Nu gäller för de skyldiga att skymma sakfrågan och ansvaret. Bondeoffret blir förpassande av de godhjärtade men orealistiska stollarna i Miljöpartiet ur regeringen under teatraliska former. Helst så teatraliska som möjligt så att folket glömmer ansvaret för massdöden.

Uppsidan för låtsasoppositionen blir att de blir av med Miljöpartiet - och i viss mån SD - men framför allt att man tillsammans med S kan dribbla bort det gemensamma ansvaret för massdöden i en politiserad låtsaskomission som kommer att mynna ut i något förmodligen lika fånigt som kärnkraftsomröstningen.

Falun onsdagen den 1 juli 2020
Mikael Styrman

Inga kommentarer: