söndag 26 februari 2023

Sosseriets dimmor i Botkyrka börjar klarna

.

Det som målats upp som ett försök till övertagande, ett angrepp på det socialdemokratiska partiets lokalavdelning i Botkyrka utifrån, genomfört av gängkriminella börjar nu få klarare konturer.


Numera tyder de mesta på att det inte var något övertagande utifrån, utan istället ett uppifrån genomfört angrepp. Drogbaroner högre upp i nationalsocialdemokratins hierarki, och höga sossepampar som lever gott på gåvor från andra drogbaroner, verkar ha retat sig på att Ebba Åslin förstört affärerna för dem, genom att bomma igen drogdetaljisterna på ABF i Botkyrka. Åtminstone nu för stunden verkar droghandeln kunna återupptas och nationalsocialdemokratiska pampar kan åter parasitera på väljarna, genom att knarka ned sina väljare och deras barn, och förvandla dem till förslavade drogzoombies, vilkas liv helt upptas av att stjäla ihop pengar till av partiets pampar direkt eller indirekt tillhandahållna droger.


Samtidigt har mörkläggningen och desinformationen lett till att alla partier blivit uppmärksamma på hur exponerade de är, och hur demokratin - eller det som ännu återstår av den - ganska lätt kan kidnappas av nyanlända droghandlare, kriminella klaner och gängkriminella med ambitioner.


Jag blir nog åtminstone lite förvånade om inte det som nu pågår är början till slutet på nationalsocialdemokratin. Partiet är redan kontrollerat av översittare och pampar vilka redan kidnappat demokratin. Nackdelen med det visar sig vara att nyanlända langare inte nöjer sig med att stillatigande åse detta utan inser att de kan göra om tricket.


Det blir som tidigare nämnts intressant att följa om det även i fortsättningen blir möjligt för en liten maktgalen klick att kidnappa demokratin, eller om det blir en öppen fråga vilken ”krigsherre” som erövrar vilket distrikt. Mycket tyder på att nationalsocialdemokratins pampar i sin makthunger öppnat  Pandoras Ask och därmed startat en process, som både leder till att partiet eller partierna förlorar sitt demokratiska alibi och att de möjligen även slits sönder i fler partier i förlängningen. Sverige blir då inte så lättstyrt i framtiden som det är nu. Det blir nog mer likt Libanon eller Somalia.


Falun söndagen den 26 februari 2023

Mikael Styrman

.

Inga kommentarer: