torsdag 14 januari 2010

I Sverige har det varit vinter.

.

Överlevande vet att berätta, att Sverige i år har drabbats av en osedvanligt extrem och långvarig vinter. I Stockholm har det i flera dygn varit sträng kyla, mer än tio grader kallt. I Dalsland har det snöat drygt 20 cm.

Följaktligen har Dalslänningarna varit veckovis utan ström under jul- och nyårshelgerna och delar av Stockholm har varit utan ström mer än tre dygn.

När verkligheten på detta sätt, överraskande, gör sig påmind, måste perspektivet vridas rätt för den manipulerade fårskocken. Följaktligen får den pålitliga politruk-trojkan på Norrbottens-Kuriren i uppdrag att för femtioelfte gången publicera vilseledande skåpmat för att skyla över nazistorganisationens förföljelse av Ekfors Kraft AB och dess ägare. Folket förväntas vara så efterblivet att de annars inte kan skilja på det som är skött och det som är misskött. Risken finns väl annars för att de kan börja tänka själva.

Övertorneå den 13 januari 2010
Mikael Styrman

.

5 kommentarer:

Ötåbo sa...

Som vanligt så spyr du galla över allt och alla...
Det är fel på alla människor, bara du är perfekt!?
Kanske dags att vakna upp, allt kretsar inte runt dig och din elfirma. De flesta svenskar vet nog inte ens vart denna by, vid finska gränsen ligger...eller vem du är.

Mikael Styrman sa...

Se koira ärähtää keneen kalikka kalahtaa...

eller på svenska ungefär

Den hunden skäller till, som träffas av träbiten…

Anonym sa...

...där bajset ligger, luktar det.

Vet inte vad det heter på finska.

Anonym sa...

städa framför din egen dörr sen kan kanske klaga på andra!

Mikael Styrman sa...

Naturligtvis,
men när det är rent blir det inte renare för att man fortsätter att städa.