tisdag 24 juli 2012

Ringhals och Svininfluensan

.
Läkemedelsindustrins psykopater lyckades i förening med korrumperade och/eller inkompetenta tjänstemän och politiker svindla skattebetalarna i flera länder på ett oräkneligt antal miljarder kronor.

Är det läkemedelsindustrins knep som går igen i Ringhals när man hittar sprängämne till synes oförklarligt på en truck inne på området?

Om svaret på sprängämnesfyndet blir ytterligare medel till bevakning och säkerhetskontroller går vi nog emot en framtid med oförklarliga sprängämnesfynd på fler ställen: flygplatser, järnvägsstationer, idrottsanläggningar är bara några exempel på platser som kan tänkas hemsökas.

Psykopaternas ökade utrymme är vår tids största samhällsproblem som i sin tur orsakar de flesta andra problemen. Det kan vi se inom politiken, bankväsendet, rättsväsendet, näringslivet, massmedia med flera områden. Vi måste kunna förklara orsaken till deras numera så stora svängrum för att kunna göra något åt det. Och kan vi inte göra det är samhällsbygget i den form vi känner det förmodligen akut hotat, åtminstone på kort sikt. Rättssäkerheten har de redan ödelagt. På längre sikt får vi nog ordning på psykopaterna vare sig det blir med eller utan förklaring.

Gulag-Kolmården onsdag den 11 juli 2012
Mikael Styrman
.

Inga kommentarer: