torsdag 27 december 2012

Migrationen maffians rökridå

.
I Sverige använder den organiserade brottsligheten migrationsfrågan, eller med andra ord befolkningens främlingsfientlighet, som rökridå för att dölja den egna plundringen av skattebetalarna.

Det är ingen ny företeelse. Det har skett många gånger tidigare. Både i Sverige och i andra länder. Främsta förutsättningen är en lagom mix av människokännedom och cyniskhet.

En lagom klantigt skött migrationsfråga riktar bort allmänhetens uppmärksamhet från den organiserade brottslighetens plundrande och riktar folkets fientlighet mot invandrare istället.

Det är inte lätt att veta i sammelsuriet runt migrationsfrågan vem som blivit lurad och vem som medvetet luras. Och det är inte lätt att erkänna att man varit en nyttig idiot - att man låtit sig luras att springa mörka krafters ärenden.

Att SverigeDemokraterna växer i styrka gör inget för makteliten. Det problemet kan alltid hanteras senare, om SD blir för stora. Och kan det inte hanteras får man styra genom att korrumpera SverigeDemokraterna istället.

Men så länge som folket är oroade för sina förmåner och så länge de kan inbillas att det är invandringen som orsakar ebb i statens kassa får den organiserade brottsligheten vara i fred. Men få är de som plundrar staten genom korruptionsaffärer i miljardklassen och samtidigt är invandrare.

Invandringen kommer sannolikt aldrig att tillåtas att bli så stor att den får någon nämnvärd betydelse för den offentliga sektorns kollaps. Den kommer sannolikt inte heller att tillåtas bli så liten att mobben begriper att uppmärksamma den organiserade brottslighetens, och dess hejdukars, framfart och betydelse för sammanbrottet.

Övertorneå onsdagen den 26 december 2012
Mikael Styrman
.

3 kommentarer:

Anonym sa...

MICKE!
Du är sorgligt naiv och dåligt påläst om den ohämmade invandringens kosekvenser. Till alltmer saknas resurser i samhället: Åldrevård, skolor, polis, pensioner,arbetslösheten mm. Men till invandringen är resurserna oändliga. Vissa utredningar visar på 300 mdr/år! Nu är landet så fullproppat med invandrare att det knappt finns plats för oss svenskar.Att importera 50.000 analfabeter med diffusa asylskäl årligen hotar förstås den generella välfärden och på sikt urholkar den till u-landsnivå. Inget som bekymrar dig?
Hoppas ni får en svart Lucia nästa år och en arabiks rappare i ÖVERTORNEÅ nästa år. Kanske t.o.m. du då kan vända blicken mot något annan än enbart det politiska systemet! Det ena ursäktar inte
andra.

SD har satt igång en stark motståndskraft i samhället där enbart glåpord räcker att bekämpa dem.Folk är helt enkelt förbannade och känner sig överkörda.Synd att en oftast så klarsynt person som du vågar ta ställning och ta ton!

Bre gärna på med islamofob, främlingsfientlig, rasist och annat skit om argumenten tryter men i grunden handlar det om att vårt svenska kulturarv, som varit bestående i 100-tals, år håller på att fördärvas av en politisk elit "i humanitetens namn". Utan att någonsin ha frågat folket i öppna val. Nu slår pendeln tillbaka.
Vakna även du Micke!

Boivika

Mikael Styrman sa...

Jag återkommer med en kommentar.

Mikael Styrman sa...

Se mitt svar i egen blogg med rubriken ”Lämpliga syndabockar - som i Tyskland”.