måndag 17 mars 2014

Upprörande säkerhetsbrister

.
Stölden av Malaysian Airways Flight 370 riktar fokus mot flygsäkerheten. Eller rättare sagt primärt mot flygsäkerheten, sekundärt mot säkerhet i största allmänhet, åtminstone för psykopater i maktapparaterna, eftersom förmodligen ingen vet vart Flight 370 är på väg eller när.

Flygplatser och flygbolag visar prov på ett störande oamerikanskt säkerhetsmedvetande i sin oförmåga att trakassera den flygande personalen. Detta är något som måste uppröra sanna amerikavänner som Carl Bildt.

Flygbolagen bör genast ta intryck från de amerikanska småskolorna och utrusta varje flygplans cockpit med en beväpnad kommissarie, instruerad att omedelbart skjuta den flygande personalen till döds, om de försöker någonting.

För att även gardera passagerarnas säkerhet för det fall säkerhetskommissarien i cockpit byter sida, bör det bland passagerarna finnas en tyngre beväpnad kommissarie med högre säkerhetsklassning. Lämpligen utrustad även med granater för att kunna forcera dörren till cockpit för den händelse kommissarien i cockpit försöker någonting.

Världens flygpassagerare har rätt till lika hög säkerhet som eleverna i en typisk amerikansk småskola.

Var skulle vi vara utan Amerikas vägledande föredöme?

Mutholm måndag den 17 mars 2014
Mikael Styrman
.

Inga kommentarer: