onsdag 28 maj 2014

Maffian byter ut regeringen

.
Festen som kom av sig

Hittills har medias rapportering efter EU-valet handlat om moderaternas motgång. Man har även uppmärksammat Feministiskt Initiativs och Miljöpartiets stora framgång. Sverige-Demokraternas betydligt större framgång nämndes inledningsvis i förbigående, pliktskyldigast. Men med i det närmaste total tystnad har däremot, fram till igår, bemötts att Nationalsocialdemokratin står och stampar. Trots partiledarbyte och allt har man inte uppnått någonting. Fast å andra sidan, med tanke på att de har Marita Ulvskog i sitt lag finns det kanske anledning att känna glädje och tacksamhet för varje röst som trillar in. Men, Ni kan känna Er fullständigt övertygade om att minsta lilla framgång för Nationalsocialdemokraterna skulle ha utlöst en våldsam klang och jubelfest i media.

Resultatet innebär att våra två största partier, som tävlar i att kalla sig statsbärande, är ointressanta för väljarna. Moderaterna håller på att förlora de väljare man tidigare vunnit och Nationalsocialdemokraterna decimeras genom naturlig avgång, men lockar inga nya väljare. Naturlig avgång är vid sidan av avprogrammering det enda sättet för religiösa sekter att reducera sitt medlemsantal. Det finns ingen etablerad metod för avprogrammering av Nationalsocialdemokrater. Den som en gång efter indoktrinering gett upp sitt kritiska tänkande till förmån för religiös övertygelse har i stort sett bara döden eller avprogrammering att hoppas på.

Men så igår hände det, då kom fas två igång i maffians plan för att byta regering. En väl samordnad kampanj i media där alla maffians underhuggare samfällt rapporterar om hur stora och framgångsrika (S) är och hur passé alliansen är. Praktiskt taget alla svenskar som i EU-valet röstade på något annat röstar på (S) i riksdagsvalet - åtminstone enligt den svenska maffian och deras underhuggare i media. Så nu vet Ni det! Maffian har bestämt sig för att byta regering, det är tydligt. Och det verkar gå till ungefär som det gjorde när alliansen kom till makten.


Nuon en avskedsansökan

Att alliansen är trött är inte att ta miste på. Hanteringen av Nuon-affären var så svag att den kan tolkas som en nödtorftigt maskerad avskedsansökan.

Fredrik Reinfeldt och alliansen har gjort samma misstag som sossarna före dem. Man har försökt rensa och styra upp den omfattande plundring som pågår av det offentliga Sverige: i kommuner, landsting, verk och departement. Men vem skulle göra jobbet?

Moderaterna och Nationalsocialdemokraterna är i många avseenden mycket lika varandra. Extremt toppstyrda organisationer som styrs av LEDAREN, eller om han är svag, av en liten klick runt ledaren. De har även det gemensamt att de sållar bort alla intelligenta eller dugande kandidater som folk ute i landet vill lyfta fram. Istället släpps bara fram svaga, men lojala, medarbetare. Det är bra om ledaren är svag och vill skydda sin position. Det är inte lika bra om man ska styra landet. Svaga medarbetare är inte vad man behöver för att bryta upp ett nätverk bestående av slipade och hänsynslösa brottslingar som haft all tid i världen att utnyttja en tafatt styrning till att bygga nätverk. 

En organisation där nästan bara en tänker blir trött och visionslös när ledarna blir trötta. En organisation som prioriterat kompetens hos medarbetarna är naturligtvis farligare för ledaren men är bättre rustad att klara av jobbet. Och som saker och ting är, vad hjälper det ledaren att han sitter säkert, när hans organisation åstadkommer fiasko på område efter område?

Det hände Göran Persson sist. Fredrik Reinfeldt kom till makten med en blåkopia av Nationalsocialdemokraternas framgångsrecept. Tyvärr även med en blåkopia av deras undergångsrecept. Och nu har maffian bestämt sig för att den är trött på regeringen Reinfeldts tafatta försök att stoppa blodförlusten och sätta P för maffians plundrande av Sverige. Så nu sätts alla maffiatrogna resurser in på att istället sätta in en förväntat hjälplös Stefan Löven i den uppgivnas ställe. Förhoppningsvis med nya svaga lättlurade partigängare. Jag kommer att bli mycket förvånad om vi inte snart får se en uppgiven Stefan Löven slå ut med armarna och svika löfte efter löfte medan det utplundrade landet tuffar på mot det oundvikliga sammanbrottet. 

Men jag hoppas att jag har fel. Att Stefan Löven istället är något av en ulv i fårakläder. Han förefaller ju vara en hyggligt hederlig och praktisk fackföreningsman. Han kan överraska. Men för att göra det måste han byta ut de många maktgalna och hänsynslösa, men i övrigt odugliga stollar som finns runt omkring honom. Annars är han snart i Perssons och Reinfeldts position, med den skillnaden att landet kommer att vara så mycket mer utplundrat och de sociala oroligheterna så mycket svårare.

Det går inte att styra infekterade organisationer med folk som inte har en gedigen kunskap om verksamheten. Och jag pratar inte om lallare som uppehållit sig i ledningsrummen och pratat skit och droppat uppsnappade slogans där. Om man ska få ordning på Sverige behöver man folk i ledningen på de olika verksamheterna som har gedigen kunskap och erfarenhet av verksamheten i alla dess delar, som chefer hade förr, när det fungerade. I stort sett alla andra blir bara rundningsmärken som alla små maffiahövdingar kollrar bort. Kan inte chefen verksamheten så kan han inte styra upp den! -That's it!

Dödens Väntrum onsdagen den 28 maj 2014
Mikael Styrman
.

Inga kommentarer: