tisdag 20 juni 2017

Löfven åter på topp!

.
Länge var tillvaron trygg i Sverige. Stefan Löfven styrde EU och deklarerade med eftertryck att ”mitt Europa bygger inga murar”.

Och resultatet har inte låtit vänta på sig. Lösdrivande livsstilskriminella drar runt i våra städer. Våldtäkter, gatumord, rån och terrorattentat har blivit, eller är på väg att bli, en del av vardagen.

Frankrike har varit självklar ledare i Europa-kampen för att vara mest antirasistiska. Bakgrunden är naturligtvis Frankrikes historiska koppling till Nordafrika.Tyskland och Storbritannien har kämpat om andraplatsen. De har ju ett visst övertag i förhållande till Sverige på grund av sitt gamla koloniala förflutna. Men Sverige har kommit starkt på senare tid. Med Drottninggatan-attentatet fick Löfven minsann tyst på de gamla kolonialmakterna. Sverige är och ska vara nummer ett när fråga är om vettlös migrationspolitik. Till Sverige får man komma och kalla sig flykting och leva på skattebetalarna om man så har tagit sig över halva jordklotet och genom hundra eller fler länder för att ta sig hit. Vi är bäst och därmed basta! Här härskar den totala antirasismen och den totala ekonomiska ansvarslösheten. Här kan sedan tusentals byråkrater i åratal lalla fram och tillbaka om huruvida man ska få stanna eller inte. Sedan när allt är tröskat om och om igen i domstolar får man börja om på nytt. Allra bäst är förmodligen Malmö. Där får man bidrag även om man nekats att stanna i landet. Det går inte att göra något åt. Malmö är nationalsocialdemokratiskt styrt, med viss hjälp från Miljöpartiet och Centern. Då omfattar den kommunala självständigheten även riksfrågor. För övrigt har ju inte malmöborna något att klaga på. De har ju själva röstat. Malmö är bäst i Sverige!

Endast ett litet moln har funnits på den Europeiska himlen. Några gamla östländer som levt i decennier under socialistiskt förtryck och följaktligen vet vad det är för skit, har vägrat att öppna sina gränser. Det är djupt olyckligt. På det sättet undgår de ju nästan helt att drabbas av kvinnoförtryck, våldtäkter, mord på öppen gata och nogo-zoner. Risken är påtaglig för att väljarna i Tyskland, Frankrike och Sverige ska göra reflektionen att det finns ett samband mellan våldsvågen som drabbat Västeuropa och den stolliga politiken som förts. Därför står det högst upp på flera ledande politikers agenda att tvinga de forna östländerna att utsätta sig för samma välstyre som västpolitikerna i fråga redan utsatt sina egna länder för.

Med fruktan och besvikelse tog jag del av nyheten om att Grenfell Towers i London brann som en fackla. Vad i helvete? Ska Storbritannien ta över och säkra positionen som näst mest antirasistiskt i EU efter Frankrike? Men farhågorna skulle visa sig obefogade. Det handlade inte om något islamistiskt terrordåd. Det var bara välmående och korrumperade brittiska politiker och byggare som brände upp fattigt folk.

Efterhand som veckan förflöt fick vi det ena mer lugnande beskedet efter det andra. Kaj Linna har suttit 13 år i fängelse utan tillstymmelse till bevis. Ännu ett skurkstreck som befäster Norrbottenspolisens ställning som politisk kamporganisation. Lite våldtäkter ramlade in, ett par mord på öppen gata och två kvinnor som kastades ut från balkongen, s k Arabisk eller Turkisk skilsmässa, lite beroende på var man bor. Ja, och så visade det sig att man slutar skicka tillbaka Afghaner. Så Sveriges anfallskrig mot Afghanistan på USA:s, den svenska krigsindustrins och den politiska maktapparatens önskan visar sig ha slutat så som svenska krig brukar sluta. Allt har gått åt helvete. Trots välutrustade svenska grabbar inte mer framgång och ödeläggelse än att barfotakrigarna obeväpnade ockuperar Sverige - och vi kan ingenting göra åt saken. Med vår politiska elit och vår byråkrati behöver vi inga fiender.

Den stora invandringen från arabländerna, Turkiet och Afghanistan sätter sina spår. Skönhetsidealen anpassas. Idag är helskägg högsta mode. Vad blir det härnäst som tränger ut tidigare traditioner? Det finns andra markerade särdrag som väntar om hörnet i multikulti-kulturen.

Nu är Löfven herre på täppan igen och kan bannlysa östeuropéerna som försöker klara sig undan samma helvete som drabbar oss. Det må vara att araberna och turkarna smugglar knark för allt vad tygen håller, skjuter ned folk på öppen gata, kastar ut sina fruar från balkongen och att Säpo har kommit fram till att vi har tusentals latenta eller redan utvecklade jihadister. Men ”i mitt Sverige är vi inte rasister!” Kan Ni höra honom säga det…?

Falun tisdagen den 20 juni 2017
Mikael Styrman
.

Inga kommentarer: