fredag 2 november 2018

Politisk tomtevarning i Karl Hedin-fallet?


.
Nog köper jag att Karl Hedin som nu häktats under uppseendeväckande former kan vara varghatare. Man behöver inte vara avogt inställd till vargen för att bli varghatare i Sverige. Det räcker med att följa hur slöddret i natursvängen behandlar de fårfarmare som drabbas av de Disneyfierade stollarnas vargpolitik.

Vargen är ett rovdjur, men de som utformar vargpolitiken tycks tro att de är ofarliga hundvalpar. 

Visst kan man ha varg där det finns människor. Men man kan inte leva som vanligt, som vi är vana vid, om det finns varg i bygden. Man kan exempelvis inte ha barn ute på tomten eller terassen om det finns varg i bygden. Det är till och med tveksamt om barn ens kan gå ensamma till och från skolan. Skolbarn kan inte under säkra former leka i närliggande parker och skogsområden eller ens på större tomter. Fårfarmare terroriseras och drivs i konkurs av stollar, drönare och politruker i natursvängen, vilka tvingar fårfarmarna att bära hela kostnaden för en verklighetsfrämmande rovdjurspolitik.

Det är naturligtvis inte så att alla barn är akut hotade av att bli tagna av vargar. Men det är bara märkligt att det inte ännu hänt i Sverige. Vargen är ett flockdjur. Om det ska finnas varg på ett naturligt sätt i Sverige innebär det att det ska finnas vargflockar. Inte ens om det finns vargflockar där det finns människor kommer det att finnas ett överhängande hot mot alla barn. Men det kommer att vara en klen tröst för de föräldrar vars barn blir tagna av vargar. Tagna därför att en generation tjänstemän på länsstyrelsernas naturvårdsenheter och en militant grupp vargkramande stadsbeduiner i olika naturinriktade föreningar vuxit upp framför TV-apparater som visat Disneys romantiserade tecknade filmer i vilka rovdjur tillmäts mänskliga egenskaper. Naturflummare som därefter saknar förmåga att skilja på romantiska drömmar och verkligheten.

Jag känner inte Karl Hedin. Att döma av vad som skrivits i media under senare tid har jag inga problem med att tro att hans syn på vargen skiljer sig väsentligt från vargkramarnas. Kanske gäller det också lodjur? Men när jag läser att kungsörn också ingår bland de rovdjur han påstås ha jagat då blinkar lampan för ”van der Kwastvarning”. Och när jag ser att man samlat in aska i ett sågverks torkugn då blinkar ”van der Kwastvarningen” intensivt.

I de politiska målen i Sveriges domstolar är domslutet bestämt i förväg, hela processen riggad och bevisningen därför inget problem. I det fall det inte handlar om någon blankett som är för sent ingiven får den fria bevisprövningen träda in för att ”rätt” domslut ska kunna åtminstone skenbart rättfärdigas. Andra mål klaras normalt bara upp i undantagsfall och då tack vare stasimetoder som inbrott, buggning av bostäder, kontor, bilar och telefoner mm. Riktig brottslighet skyr polis och åklagare som pesten. Sådant som grova våldtäkter, bilbränder, grov narkotikabrottslighet, skjutning på gator och torg samt handgranatskastning bland allmänheten. Mycket trevligare då att sysselsätta sig med att trakassera företagare som man kan lita på att inte trakasserar tillbaka.

Det kommer att bli mycket intressant att följa den fortsatta processen för att se om Karl Hedin är en naiv och godtrogen figur med bristande iakttagelseförmåga, eller om polis och åklagare som vanligt ramlat in som en flock elefanter i ett växthus med sina integritetskränkande stasimetoder, på ett sätt som bara ständigt påtända knarklangare kan undgå att märka.

Lars Magnusson som är åklagare i fallet var tidigare miljöåklagare i Norrbotten. Men han flyttade söderut när Vattenfall klantade ut stora mängder hydraulolja i Luleälven, röjde undan alla bevis, journaler, loggar mm och han inte fick vidta normala utrednings- och bevissäkringsmetoder eftersom skurkarna fanns på det maffiaskyddade Vattenfall. Karl Hedin verkar inte åtnjuta samma skydd…

Jag är nog beredd att satsa en slant på att Karl Hedin inte uttryckt politiskt korrekta åsikter och att den nationalsocialdemokratiska maktapparaten, vår motsvarighet till Östtysklands Stasi, fått i uppdrag att sätta dit honom. Det tror jag faktiskt är en lågoddsare. Lite intressantare blir om övriga delar av maktapparaten också tas i bruk, som exempelvis Skatteverket och Kronofogden. Nassarna brukar inte ge sig i första taget i Sverige, hur fel de än har. Kanske det egentliga syftet är att plundra även Karl Hedin med hjälp av "rättsväsendet"?

Falun fredagen den 2 november 2018
Mikael Styrman
.

1 kommentar:

raynnowui21 sa...

Oh my goodness! an amazing article dude. Thank you Nonetheless I am experiencing situation with ur rss . Don’t know why Unable to subscribe to it. Is there anybody getting identical rss problem? Anyone who knows kindly respond. Thnkx best online casinos