tisdag 4 augusti 2020

Maffian tar hand om de sina

.
Åsa Linderborg som under MeToo-drevet jagade Stadsteaterns Benny Fredriksson till döds med sina lögner får nu breda ut sig i alla media och berätta hur synd det är om henne för att hon tog livet av Benny Fredriksson. Ångern kan förstås vara genuin, men Benny Fredriksson är lika förbannat död.

Maffian tar hand om de sina. Även kriminellt journalistäckel skyddas. Inte minst sådana som inte känner ånger.

Det är naturligtvis en förutsättning för lojalt deltagande nästa gång någon ska jagas livet ur, tas heder och ära av, eller plundras av maffian. Benny Fredriksson är inte det enda offret för en till stora delar kriminell journalistkår. Han är det mest uppmärksammade.

Åsa Linderborg nog ändå inte den värsta. Värre ändå är de många svinen som låtsas vara journalister och som INTE ångrar sin skurkstreck.

Efter att i decennier ha varit utsatt för detta slödders omsorger skulle jag kunna namnge en lång räcka verksamma journalister som borde sitta på fästning resten av livet men som istället hjälper maffiaslödder som Anders Sundström, Sven-Erik Bucht, Mats Paulsson, Mona Sahlin med flera.

Vårt samhälle går mot sin upplösning. Det är en naturlig följd av att vi inte har någon fungerande, fri och självständig tredje statsmakt. Jag hoppas att detta slödder så småningom får sin belöning när det korrupta systemet inte längre förmår skydda dem.

Falun tisdagen den 4 augusti 2020
Mikael Styrman

Inga kommentarer: