lördag 19 februari 2022

Är Sverige ockuperat av USA?

 .

Man undrar ju verkligen hur det är ställt. USA får bomba sönder land efter land, mörda och terrorisera befolkningarna, slå deras liv i spillror och driva dem på flykten. Vi får plocka upp räkningen och föda en massa analfabeter - också - varav många egentligen inte har bett om att få komma hit. Det var bara det att det kanske var det minst dåliga alternativet för dem. De hade bilden av Sverige, som det var på 1960- och 1970-talen, när sossepamparna kunde åka runt i världen och glänsa och låtsas som om de hade skapat det svenska välståndet. De hade ju bara turen att ha makten innan resten av världen hade hunnit återuppbyggas efter Andra Världskriget. Och de hade inte hunnit förstöra landet ännu. Åtminstone inte lika mycket som nu.


Allt detta som pågår till följd av jänkarnas härjande ute i världen, all denna misär, allt detta mänskliga lidande, alla dessa ödelagda länder. Men inte ett ont ord om USA i Sverige.


När Jimmi Åkesson inte vill välja mellan Putin och Biden i SVT:s 30 Minuter piper, nästan ylar, alla dessa korrekthetens och åsiktskorridorens övervakare med en mun. Han ska tvingas in i flocken. Han ska också berömma USA. Han ska också skälla på Ryssland. Den kollektiva livslögnen måste försvaras. Här ska inte komma någon jävel och susa förbi i gräddfilen och ens antyda att kejsaren är naken. Inte ens om han står naken på torget och runkar får man låtsas om det. Det är så normalt så. Och så fint. Alla borde stå nakna på torget och runka - som jänkarna. Men då får man inte ha för stora grejor. Då kan alla bli ihjälskjutna av en amerikansk attackhelikopter vars besättning och stridsledning i efterhand förklarar sig med att de trodde att det var en bazooka.


Man tvingas fråga sig: Var kommer all denna åsiktslikriktning ifrån? Varför måste vi alla hylla USA trots att de ödelägger livet för alla andra? Är det jag som har missat någonting? Är vi ockuperade av USA eller vad fan är det? -Vad är det som får folk att bete sig som om de fått sin intelligens och sin förmåga till kritiskt tänkande fullständigt utraderad?


Ett George Orwell-citat kan vara på sin plats:


”The further a society 

drifts from the truth,

the more it will hate

those that speak it.”


Falun lördagen den 19 februari 2022

Mikael Styrman

.

Inga kommentarer: