måndag 21 februari 2022

Vem smittade Drottning Elisabeth?

 .

Vi lever i mytomanerna och psykopaternas tidevarv. Men makthavare har alltid manipulerat folket. Fast aldrig har de som nu med digitala media kunnat ge sina lögner vingar. framför allt går det numera sekundsnabbt att nå miljontals mottagare. Förr tog det åratal att sprida informationen. Kanske har det heller aldrig funnits en så vältrimmad mediaorganisation att sprida lögnerna med? En så lydig propagandaorganisation…


Enligt tidningarna har Storbritanniens Drottning Elisabeth testat positivt för Covid-19.

Vem hinner då först ut i media för att skylla det på Putin? Blir det Boris Johnson eller Joe Biden?


Båda har sina domestiska problem som gör att de behöver hitta syndabockar och saker att rikta bort sin befolknings uppmärksamhet mot, för att själva få vara ifred.



Boris Johnson har sin Brexit, som inte är färdigtänkt, men ändå genomförd, och vars konsekvenser britterna nu försöker hantera på volley. Han har också sina överklassmanér, sitt sätt att stå över allt som de styrande utsätter befolkningen för - därav Partygate. Han kan därför säkert utan problem haspla ur sig att den brittiska underrättelsetjänsten har kommit fram till att ryska agenter har smittat drottningen.




Biden har sitt polariserade land, i hög grad befolkat av psykopater som fostrats att de har rätt att stjäla vad som helst, av vem som helst, rätt att konsumera och betala resten av världen med egentligen värdelösa dasspapper som man producerar i ett tempo som får tryckpressarna att glöda. Han har en halv befolkning som tror att det är ett framgångsrecept att rösta fram en amerikansk motsvarighet till Josef Stalin till presidentposten - ett problem som han måste hantera. Han har också en överstor krigs- och anfallsindustri som landet har förlorat kontrollen över. Den kräver yttre fiender som rättfärdigar dess existens. Det har Joe Biden att ta hänsyn till om han inte vill bli skjuten, som en del av hans företrädare blivit. I synnerhet när de inte varit det militärindustriella komplexets galningar till lags. USA har som vi vet sedan tidigare inga problem med att producera sådana nyheter.


Frågan är vem som hinner först?


Löjligt? - Ja, kanske det. Men inte löjligare än många andra lögner som de matar oss med.


Falun måndagen den 21 februari 2022

Mikael Styrman

.

Inga kommentarer: