torsdag 7 juli 2022

Verklighetsflykt i lögnfabriken

 .

Under den politiska nomenklaturans årliga skattefinansierade Sodom- och Gomorra-fest i Almedalen, för allmän förbrödring och förening av granskare och granskade - i uttryckets alla betydelser - knivmördar ett psykfall SKR:s psykiatrisamordnare Ing-Marie Wieselgren.


Men den samlade politrukkåren och propagandaapparaten är oförmögen att två månader före valet se något annat än en nazist.


När Anna Lindh mördades av ett psykfall på NK slapp vi nazist-diskussionen. Då kände ju nomenklaturan inte sin position vid köttgrytorna hotad på samma sätt som nu. Men å andra sidan vidtogs heller inga åtgärder för att stoppa förfallet inom vården, vilket förfall även resulterat i mordet på Anna Lindh.


Både före och efter Anna Lindh-mordet har många mördats av psykfall utan att det resulterat i adekvata åtgärder från nomenklaturan. Istället har vi till psykmorden på öppen gata tvingats lägga mord- och terrordåd utförda av nomenklaturans underhuggare inom narkotikahandeln. Först endast omfattande förortsgettona, senare sökande sig allt längre in i städernas centrum och nu utbredande sig även i småorterna på landsbygden.


Men politikens och propagandaapparatens brottslingar vill att vi ska blunda för verkligheten och bara se en nazist.


Falun torsdagen den 7 juli 2022

Mikael Styrman

.

Inga kommentarer: