torsdag 9 mars 2023

Varför blev Mats Löfving mördad?

 .

Vad var det som fick rikspolischefen Anders Thornberg och hans torped Runar Viksten att driva vice rikspolischefen Mats Löfving till självmord?


Till att börja med kan vi konstatera att vi inte vet allt som utspelat sig. Men det vi vet kan mycket väl räcka - åtminstone i vissa kretsar - för att ända Mats Löfvings levnadsbana. Utifrån den aspekten är det inte mycket som skiljer mellan kriminella på gatan och kriminella högst upp i politiken, polisen, rättsväsendet eller administrationen. Det som avgör är om man är kriminell eller inte och det bestäms inte av vare sig befattning eller uniform.


Vi kan konstatera att rikspolischefen är en viktig funktionär för den som bedriver nationell kriminell verksamhet. Han är en betydelsefull aktör, men inte bossen. Det är inte sannolikt att han själv ”goar” en sådan åtgärd, för att uttrycka sig på nationalsocialdemokratisk nysvenska. Skulle han göra det löper han risken att spolas ned i avloppet illa kvickt - om inte han är mer användbar som rikspolischef än som före detta rikspolischef.


Eftersom vi inte vet något med säkerhet om det som är okänt för oss får vi begränsa oss till det vi vet och det vi kan ana.  Saker som vi kan ana att har inträffat men inte ännu kan visa på. Problemet är ungefär som USA:s dåvarande försvarsminister Donald Rumsfeld en gång underfundigt uttryckte saken:


”Det finns det som vi vet att vi vet,

men det finns också sådant som vi inte vet att vi vet

vidare finns det saker som vi vet att vi inte vet

och det finns också sådant som vi inte vet att vi inte vet”.


Det finns en mängd grova skurkstreck begångna i den högsta svenska nomenklaturan. Alla kan inte behandlas här. Det skulle med tiden bli en opraktiskt lång litania. Vi får begränsa oss till förhållanden som dels ligger rimligt nära i tiden, är tillräckligt allvarliga och kan förväntas ha kommit i Mats Löfvings väg under senare tid.


Vi har det gömda liket på Norra Begravningsplatsen i Solna som polisen smusslade undan när det upptäcktes i samband med en begravning. Det mordet ligger förstås idag ganska långt tillbaka i tiden. Men den som gjort sig skyldig till det mordet OCH åtnjuter poliskårens beskydd har sannolikt gjort sig skyldig till fler grova brott - även i närtid - utan att bli efterforskad, vilket säger oss en hel del om polisledningen.


Sedan har vi det politiska, av poliser genomförda, mordet på Lars Wilks, genomfört före valet, på politisk order, för att behaga muslimska pampar och muslimska potentiella S-väljare. Vi vet inte om Morgan Johansson är inblandad, men allt annat än att han vet vem som ”goade” mordet på Wilks ter sig mycket osannolikt. Även det mordet, och mörkläggningen av den arrangerade ”olycksplatsen,” resulterar i en låtsasutredning på ren Kalle Anka-nivå.


Vidare har vi den - såvitt vi idag vet - utlösande faktorn och det är sannolikt Mats Löfvings uppmärksammade avslöjande i Sveriges Radios intervju gällande de kriminella klanerna som kommit till Sverige enbart i syfte att bedriva kriminell verksamhet. Den sändes i radion den 5 september 2022 - sex dagar före valet! Det är oklart om Mats Löfving var införstådd med saken, men troligen undertecknade han därigenom sin egen dödsdom. Åtminstone sin professionella dödsdom.


De senaste turerna med grov kriminalitet vilka avslöjats i och med turerna i Botkyrka talar med styrka för att den grova klananknutna brottsligheten högt uppe i den nationalsocialdemokratiska ”rörelsen” och Löfvings uppmärksammande av klanerna bidrog verksamt till karaktärsmordet och det framtvingade förmodade självmordet på Löfving.


Kanske blev ändå tungan på vågen att SverigeDemokraterna ville byta ut riskpolischefen. Det ligger i farans riktning att det funnits krafter i bakgrunden som för sin egen karriär och säkerhet var beroende av en riskpolischef som var mer lojal med dem än med Sveriges befolkning. Möjligen lobbades det för att Löfving skulle efterträda Anders Thornberg som rikspolischef i ett försök att begränsa den grova brottsligheten.


Media-drevet som vilseledde oss alla har kommit av sig lite nu. Ett utslag av dåligt samvete förmodligen. Några försökte uppmärksamma rikspolischefens roll i sammanhanget, men det verkar ha tystnat nu? Förmodligen har den nationalsocialdemokratiska skadebegränsningen jobbat i bakgrunden. Lagoma doser piska och morot - på skattebetalarnas bekostnad och utan straffansvar.


Falun torsdagen den 9 mars 2023

Mikael Styrman

.

Inga kommentarer: