söndag 16 april 2023

Med sådana vänner…

 .

…behöver vi inga fiender.


En sjuttonårig yrkesmördare från Armenien som nyss har fått svenskt medborgarskap rusar in på ett gym i Stocholm för att genomföra ett beställningsmord på en Bandidos-medlem, men mördar istället en säkerhetsvakt.


Knappt har det svenska maffiakontrollerade pajasväsendet dömt yrkesmördaren till 2 år och 11 månaders vård för mordet. Det är ju inget annat än ett hån mot framför allt den vakt som blev mördad och hans anhöriga, men även mot alla oss andra svenskar som domstolsclownerna gör till potentiella mordoffer, i utbyte mot att de själva får sina förmåner och/eller sitt knark.


Inte blir det bättre av att det är svängdörrar i låtsasvården och mördare omedelbart släpps på fri fot. Inte heller blir det bättre av att inget ansvar utmäts bland de verkligt tungt kriminella brottslingarna - de som förstör rättsväsendet inifrån.


Sådant där slödder ska man ju låsa in - någonstans i Afrika - på entreprenad - och kasta bort nyckeln. Han har förbrukat sin rätt att gå lös i vårt samhälle. I uppehållstillstånd i Sverige ingår ingen rätt att försörja sig som yrkesmördare. Det ska åtminstone inte ingå, även om det de facto tycks göra det idag.


Det finns enligt min uppfattning i första hand två rimliga huvudalternativ för den framtida utvecklingen i Sverige. Antingen gör riksdag och och regering någonting radikalt åt det kriminella rättsväsendet som konsekvent springer maffians ärenden, eller så kommer vi förmodligen att vara på väg mot en anarki-liknande situation, som kan komma att innebära att människor som drabbas av politikens och rättsväsendets knarkaffärer tar saken i egna händer och sätter skottpengar på kriminella politiker och domare. Det är förmodligen så, att när politiken och rättsväsendet blir kriminella återstår inget annat för den som inte vill att rättssamhället ska övergå i total anarki. En politik och ett rättsväsende som inte kan hålla rent på sin egen trappa kan knappast renas på annat sätt än genom medborgarinitiativ. Tyvärr finns det ju inga garantier för att sådana medborgarinitiativ bara drabbar kriminella politiker och rättstjänare. Det kan nog förväntas bli ömsom vin och ömsom vatten, tyvärr. Därför borde det finnas god motivation att undvika en sådan situation.


Vad måste till för att rättsstaten ska kunna anlägga erforderlig moteld som uppväger de lockelser och hot som den grova organiserade brottsligheten utövar mot landets rättstjänare? Den frågan bör lämpligen diskuteras offentligt. Om medborgarna tvingas vidta åtgärderna finns nog bara dödsstraff i verktygslådan. Det är ju inte möjligt för enskilda medborgare som drabbas av kriminella domares omsorger att ombesörja fängslande av de korrupta. Det är nog bara om rättsstaten har förmåga att lyfta sig själv ur träsket som mildare alternativ kan förekomma. Men om det görs på det vanliga svenska löjliga låtsassättet blir det nog verkningslöst. På sin höjd torde det kunna senarelägga vederhäftiga medborgarinsatser en kortare tid, tills medborgarna genomskådar de kriminellas bedrägliga intentioner.


Ingen är idag skickligare rekryterare till den grova organiserade brottsligheten än den svenska rättsväsendeattrappen. Det måste det bli en ändring på. Med sådana vänner behöver vi inga fiender.


Falun söndagen den 16 april 2023

Mikael Styrman

.

Inga kommentarer: