onsdag 24 november 2010

Jan Öhlunds sida öppen igen

.
Den som vill ägna sig åt fördjupade studier om hur den grova organiserade brottsligheten i Norrbotten jobbar rekommenderas att studera Jan Öhlunds sida inkl underliggande bilagor, som jag hänvisade till i bloggen "Vulgärpropagandan rasar vidare".

Intressant är även de kopplingar mellan Ekfors tvångsförvaltare och OBOL-männen; Mikael Ranggård, Sven-Erich Bucht, Per-Ola Eriksson, Bo Johansson och Jan Saradlic, som öppnar sig genom Toolanen.

För att gå till Öhlunds sida kan Du även klicka här.

Övertorneå onsdagen den 24 november 2010
Mikael Styrman
.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Var har Jan Öhlund ont då?
Vem har tagit nappen för honom när han var liten?

Mikael Styrman sa...

Den här kommentaren lade jag ut bara för att visa vad är för sorts människor som håller på och skriver en hel del anonyma kommentarer. Jag tycker att den säger mycket om de här psykopaterna.

Skuldfri sa...

Mikael, du kräver att alla andra betalar sina elräkningar för att inte riskera att bli utan el.
Varför betalar du inte dina egna räkningar? Som bekant är du skyldig Vattenfall cirka 20 mille och du är också i en lagakraftvunnen DOM, ålagd att återtaga den olagliga tariffhöjningen på 33 % från nov 2006.
Cirka 6.000 kronor per kund.
Svara om du kan!

Anonym sa...

Socialdemokratin och den stendöda norrländska politiken borde ge upphov till funderingar, som runt vår historia, varför sitter vi i klistret?
En stor orsak tror jag beror på vår avsaknad av insikt, särskilt vad gäller de historiska övergreppen, kronans härjningar.

För Sverige är ett Vasa-ätts-bygge, precis som Ryssland är ett Tsar-bygge (ätten Romanov).
Socialismen tror man på när inget annat finns till hands, vilket man ännu kan se runt om i världen, U-länder i kaos kan skapa tro på socialismen, fortfarande. Men vad är det som gör att norrlänningen fortfarande tror på socialism, ja det är frågan, vi är ju inte dumma, men vi har problem, följder av övergrepp kanske, eller en total avsaknad av verkligt fungerande samhällsbyggen, en tomhet, ett utanförskap.

Dags börja bygga en ny syn på framtid och historia? Annars fortsätter enpartisystemet, ett alternativet kan vara att ständigt ha två socilademokratiska partier, som i Kiruna, då blir det ändå en slags demokrati, möjligheter öppnar sig, de korrupta kan avsättas.
Tomas Johansson Skellet

Mikael Styrman sa...

Svar till Skuldfri:

Nu undrar jag följande. Är Du vilseförd av någon – i så kanske Du kan dra Dig till minnes vem och konfrontera personen ifråga med sina lögner?

Om Du inte är vilseförd innebär det att Du avsiktligt sprider lögner – i så fall sannolikt i syfte att vilseföra andra.

Så här är det nämligen:

Vi är ålagda att återta tariffhöjningen för tiden som det rådde tvångsförvaltning. Det har vi gjort och vi har återbetalat beloppen i fråga.

De där dumheterna om 6.000 kr per kund – var kommer de lögnerna ifrån?

Vi betalar våra räkningar. När vi av andra, och utan eget vållande, genom Svenska Tjuvbankens, efter politiska påtryckningar genomförda, otillbörliga indragning av vår finansiering, försätts i en situation där vi inte kan betala alla genast, då måste någon vänta.

I det här fallet är det en part som i hög grad har medverkat till situationens uppkomst och otillbörligt dragit nytta av den. Men tids nog kommer vi nog fram till en samförståndslösning som är till nytta för alla berörda parter.

Men det är bra att det finns någon (jag) som kräver att alla kunder betalar sina räkningar. Det gör nämligen att alla kan få el, samhället kan fortsätta att fungera och befolkningen inte behöver evakueras. För så går det nämligen om Ni följer den korrumperade politikens och det politiserade rättsväsendets eller deras skumraskadvokats råd. Då går det nämligen åt helvete med musik.

Anonym sa...

ha ha haa. Att du betalar dina räkningar, aldri, du lever bra resten om livet med pengarna som du har under madrassen. Mikael din tiden är slut. har du tänkat att du är själv fasist. Du srkiver så mycket skit, tror du verkiligen att nogån tror på deg.

Mikael Styrman sa...

Svar till Anonym:

Ja, jag tror att alla, eller åtminstone nästan alla, inte bara tror utan vet, vad det är som pågår.

Skammen är tung att bära.

Skammen som kommer av att du vet men ändå inget gör åt saken.

Skammen som gör att du måste förneka vad som händer så långt som möjligt.

Kan du intala dig att jag är en skurk så behöver du inte känna...

...SKAMMEN!