fredag 17 augusti 2018

Likhet inför lagen


.
Expressen skrev några rader igår om vilka påföljder det förmodligen arabiska slöddret som bränner bilar i Västsverige får, eller snarare inte får.

Men det ska ju råda likhet inför lagen.

När livsstilskriminella som Anders Sundström och Sven-Erik Bucht i Nationalsocialdemokratins namn i decennier kunnat förfölja familjen Styrman och avsluta med att använda statsapparatens nazister för att stjäla ett 300 miljoners företag, utan straff, och Bucht dessutom belönas med en ministerpost - varför ska då det bilbrännande slöddret straffas?

Det är väl bara följdriktigt att marodörerna inte straffas? Varför inte belöna dem med papegojmärken och deltagande i frågesporter i TV? Och glöm för all del inte att låta det massmediala slöddret ta heder och ära av de människor som får sina bilar uppbrända, så att folket får ”rätt” bild av nationalsocialdemokratins kriminella pajaserier. Man kan ju hänga ut dem i vanlig ordning i stora misskrediterande artiklar där man kan anklaga dem för det ena mer förkastliga än det andra.

Inte är det väl konstigt att slöddret bränner bilar och mördar människor, med sådana påföljder och med sådana kriminella föredömen i regeringen?

Falun fredagen den 17 augusti 2018
Mikael Styrman
.

Inga kommentarer: