tisdag 14 augusti 2018

Skicka ÖB med Pride-flaggor till Väst-Sverige!


I eftersvallet från de mer än 150 bilbränderna i Västsverige i natt, står nu partiledarna i kö för att få visa framfötterna. Vad säger de då? Det går ganska bra att förutsäga utifrån vad de sagt tidigare.

Löfvén till exempel är förbannad - så originellt och oväntat… Och så verkar han tro att det slödder som varit ute och bränt bilar inatt inte förstår att de ställer till ett litet helvete för människorna. Om det är vad Löfvén är kapabel till, när han använder alla sina grå, några veckor före valet där storstryk väntar, förklarar det väl åtminstone delvis varför det som kan gå fel, också går fel i det här landet. Det är ju hela poängen med att bränna bilar. Vad skulle det vara för mening med det om det inte ställde till ett helvete?

Annie Lööf kan förväntas säga: Jag är stolt över att Centerpartiets skyddslingar äntligen bränt upp de där miljöförstörande bilarna. Nu är de där klimatförstörarna hänvisade till att åka snabbtåg, från stadskärna till stadskärna, tillsammans med oss andra - vi som tar ansvar.

Jan Björklund vill säga: Sätt ligisterna i den svenska skolan. Det kommer att knäcka dem. Efter ett tag duger de ingenting till. De kommer inte ens att kunna skilja på ”själv” och ”ensam”.

Ulf Kristersson kommer att i likhet med Jimmie Åkesson kräva att militären sätts in. Men imorgon kommer han att ta tillbaka det och påstå sig ha blivit felciterad. Istället kommer han att vara förbannad, som Löfvén, men först efter att ha försäkrat sig om att Löfvén också är förbannad.

Jimmie Åkesson kommer att kräva att militären sätts in. Med tanke på Nationalsocialdemokraternas ÖB:s senaste eskapader på Pride-festivalen, se här, kan vi denna gång få en försmak på vad som kommer att hända efter valet - efter att nationalsocialdemokraterna fått stryk. Då kommer alla hårda och fördömande ord att vara glömda och koalitionsförhandlingar kommer att föras med SD i en aldrig så försonande ton - dagen efter valet.

För en gångs skull kan nu nationalsocialdemokraterna ansluta sig helt öppet till SD:s förslag. Då skickar man ÖB med ett knippe pride-flaggor till Väst-Sverige för att fråga om det är något man kan göra för att stilla ligisternas vrede. Kanske kan polisen vara även dessa knarklangare behjälpliga, så att ALLA blir nöjda. Försvaret kan öva dem i vapenteknik. Om de går med i hemvärnet får de ha vapen hemma helt lagligt. Inget är heligt när platserna vid köttgrytorna är i fara. Och ÖB verkar helt klart vara rätt man för jobbet.

Med tanke på hur polis, åklagare, domstolar samt politiker, och nu även försvaret, beter sig är det inte alls konstigt att det brändes upp 150 bilar inatt. - Det är istället konstigt att det inte brändes upp fler!


Falun tisdagen den 14 augusti 2018
Mikael Styrman
.

Inga kommentarer: