torsdag 25 augusti 2022

Media och valet

.

Så fick vi veta det, nu på morgonen, i TV4 - hur maffiakontrollerade korrupta media ska kidnappa valet.


Magdalena Andersson och Ulf Kristersson ska matchas som om vi har ett tvåpartisystem, medan övriga partier ska tryckas tillbaka.


Det är naturligtvis ett övergrepp mot demokratin som våra korrupta mediapolitruker ägnar sig åt.


Vi har inget två-partisystem. Dessutom är det inte alls klart att Ulf Kristersson är Sossekleptokratins huvudutmanare. Hur det är med den saken vet vi först efter att valet och rösträknarna har gjort sitt. Sossarna har ju dessutom hållhakar på moderaterna så om sossarna och moderaterna debatterar blir det ju som om sossarna debatterar mot sig själva.


Våra media är väl så vana vid att skurka sig på kleptokratins order att de kanske inte längre ens förstår att det är vad de ägnar sig åt.


Falun torsdagen den 25 augusti 2022

Mikael Styrman

. 

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Mikael har du koll på knapptryckarna.se
Ulf bejerstrand startat detta idén är att vi skall rösta med Internet till röstmotorer om allt som dom sitter i riksdagen och röstar om. Det skall finnas en tavla där det redovisas folketsröst. Alltså direktdemokrati.
Lyssna på Ulf en klipsk karl
Finns på Youtube faceb ulf bejerstrand.
knapptryckarna.se

Mikael Styrman sa...

Har inte koll - åtminstone inte än.

Tanken påminner om Schweizarnas direktdemokrati.

Det låter inte fel, men några hinder måste förstås övervinnas.

Nuvarande maktapparater, partier mm, är nog inte så intresserade av att lämna ifrån sig någon makt. De kommer nog att göra vad de kan för att pinka in sitt revir.

En annan fråga är hur man klarar säkerheten? Hur hindra att röstningen kapas av kriminella element? Vi klarar ju inte ens att hindra rösträkningsfusket med nuvarande system....

Anonym sa...

Hej en till sak är våran msm som inte är fri utan styrd. Folk tror på allt som dom läser eller hör radio tv. Så vad blir det då för röstande? Jo dit msm vinklar saken. Folk måste vakna direktdemokrati kan vara en lösning. Ulf bejerstrand och dom som är med han sänder varje dag på deras kanaler faceb youtube mm