lördag 27 augusti 2022

Skamlöst drev i våra sossekontrollerade media

 .

Mycket ska man se och höra innan man har varit med om det värsta.


Mobbaren och översittaren Annie Lööf framställs numera som ett offer! 


I TV4 backas hon upp av rikskleptomanen Mona Sahlin - en annan oskyldig sossepolitruk som bara har rättigheter och som skattebetalarna har måst föda.


Bakgrunden är förstås den senaste lögnkampanjen från NationalSocialdemokraterna som sparkades igång igår med den falska nyheten att Ing-Marie Wieselgrens mördare i samband med mordet i Almedalen skulle haft för avsikt att mörda Annie Lööf. Men som framgår av Ekots sändningar igår har han inte erkänt något sådant. Det framgår istället att det är Theodor Engströms försvarare som valt att i diffusa ordalag pådyvla honom sådana ambitioner - utan tvekan livligt påhejad från den nationalsocialdemokratiska lögnfabriken. Att hans försvarare gör så skulle i ett någotsånär fungerande och mindre korrupt rättsväsende kunna resultera i att advokaten blev utesluten ur Advokatsamfundet. Tankarna går osökt till politruken Clas Borgström och hans roll som medhjälpande rättshaverist när han istället borde ha försvarat Tomas Quick mot de nationalsocialdemokratiska justitiemorden. En jämförelse med Kevin-fallet i Arvika ligger också nära till hands. Då som nu låg valet nära i tiden.


Åklagaren i Wieselgren-mordet värjer sig ängsligt från media-politrukernas försök att ge drevet legitimitet genom att locka med åklagaren i drevet. Det ligger i luften att åklagaren är utsatt för hot eller åtminstone känner att han förväntas ljuga eller åtminstone inte förstöra för maffians lögnkampanj. Den politiska censuren verkar ha tagit bort den i det här sammanhanget viktigaste eko-sändningen från igår, men även av exempelvis den kvarvarande sändningen från kl 12:30 framgår att det inte handlar om vad den ansvariga för Wieselgren-mordet sagt, utan snarare om något som hans advokat påstår att han lyckats plantera hos psykfallet. Det andas att vi har att göra med en korrupt och politiskt servil karriäradvokat och inte en försvarare.


Det här ljugandet i media verkar gå till så, att först skriver någon någonting som går att missuppfatta. Sedan hakar hela politruk-dräggen på, som en politruk, och låtsas ha missuppfattat det på precis samma sätt allihop. Så görs en halvlögn till en hel lögn som man med ensidigt bombardemang så småningom hoppas göra till en sanning.


Vad är det som ligger bakom detta då? Varför detonerar det nu?


Svaret är naturligtvis det annalkande valet. Närmare bestämt den av sosseriet vanskötta psykvården, allt onödigt lidande och alla mord som den resulterat i. Sosseriet riktar hellre väljarnas uppmärksamhet mot påhittade drev mot mobbaren Annie Lööf än behåller fokus på den vanskötta psykvården, trots att den till och med drabbar de egna politrukerna ibland. Anna Lindh exempelvis dödades ju av en sådan på NK.


Kan det vara något mer då, utöver att skada SD, som kan föranleda denna den senaste lögnkampanjen? Ja, det ligger väl i luften att Annie Lööfs gränslösa egotrippande förpassat Centern till en situation innebärande att de riskerar att åka ur Riksdagen. Om det sker kan ju sosseriet säga tack och adjö till alla möjligheter att behålla regeringsmakten. Det syns visserligen inte i av media och opinionsinstituten presenterade siffror, men det är ju sedan tidigare känt att opinionsinstituten inte är så pigga på att bita den hand som föder dem. Det är också i det ljuset Annie Lööfs oreserverade stöd till Magdalena Andersson ska ses. Ett Centern som under Annie Lööfs ledning passerat sitt bäst före datum, som präglas av omfattande avhopp från ledande medlemmar som inte accepterar att byta åsikt som ”prästens lilla kråka som skulle ut och åka” efter hand som Annie Lööf får sina egocentriska infall. Vad återstår för ett sådant parti? Att förlita sig på sosseriets propagandaapparat och potentiellt rösträkningsfusk tycks vara svaret.


Annie Lööfs krokodiltårar är inte trovärdigare än Finländska statsministern Sanna Marins, när hon efter att i nio dagar ha semestrat med säkerhetsfölje på lyxhotell i Italien, varav festande fyra dagar - utan barn - därefter återvändande hem, förvandlande statsministerbostaden till en hemvist för fortsatta fester som leder tankarna till antikens Rom’s orgier. Drogtest avges när det gått tillräckligt lång tid för att vara ofarligt. 


Det finns naturligtvis både likheter och skillnader mellan Sanna Marin och Annie Lööf, men en sak delar de båda med kejsar Nero i antikens Rom och det är att pisset tycks ha stigit upp i huvudet.


Falun lördagen den 27 augusti 2022

Mikael Styrman.

.

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej så bra skrivet. Tror det samma bara lögner för att folk skall rösta på det förlorade partiet . Huuva aldrig mer en center röst.