lördag 20 augusti 2022

Politisk mediateater döljer maffians förberedelse av valfusk - igen!

 .

Vi har nu en tid matats med ”information” i media om att ”stödröstning” väntas i stor skala i stundande val. Senast hörde jag Titti Schultz intervjua professor Jan Theorell i dag i SR:s P4 Extra i ämnet.


Hur kan man dels genomföra stödröstning på riksdagsnivå och hur kan man dels veta att det förbereds?


Svaret är - på båda frågorna - det kan man inte.


Men man kan använda sådana här troll-sagor för att maskera ett förestående rösträkningsfusk och det är sannolikt det som pågår.


Sådan stödröstning kan nämligen inte genomföras. Den kan inte styras och den är därför alldeles för riskabel att propagera för och genomföra. Risken är uppenbar för att det skulle kunna lyckas alldeles för bra. Däremot kan man fuska med rösträkningen och genom att i förväg sprida sådana här sagor förklara bort ett valresultat som annars skulle vara allt för genomskinligt.


Den här bluffen om stödröstningen är bara det senaste steget i ett organiserat valfusk som förbereds.


Vi har redan kunnat se hur man återuppväckt Miljöpartiet och Liberalerna från de döda. En exempellös återhämtning tillskrivs nu de båda partierna. Beror det på att väljarna nu i större utsträckning tycker att det kaos Miljöpartiet konsekvent skapat i regeringen - utan att gynna miljön - nu i högre grad gillas av väljarna? Eller beror Liberalernas påstådda uppgång på att liberalerna nu i högre grad gillar partiet när det inte längre leds av en negress? Är liberalerna verkligen sådana rasister?  Ja, nog är liberalerna över lag hycklande skenheliga rasister. Men jag tror ändå inte att det är förklaringen till L:s påstådda starka återhämtning.


Den enkla, självklara, men samtidigt obehagliga förklaringen, är naturligtvis att den nationalsozialdemokratiska maffian förbereder valfusk i stor skala - igen!


För att man ska kunna förstå vad som pågår måste man inse att vi faktiskt vet väldigt lite om hur väljaropinionen egentligen förhåller sig till partierna. Det vi vet något om är vad den som förfogar över skattebetalarnas pengar vill att vi ska tro. Vi matas helt enkelt med köpta, friserade och manipulerade opinionssiffror.


Om man är riktigt duktig på att manipulera oss, och på att fuska med rösträkningen, så behöver inte maffian överraskas och gripas av panik som förra valvakan. Då överraskades man av maffians svaga siffror och SD:s starka dito och tvingades stänga av rösträkningen under valvakan tills man hunnit styra upp fusket. Den som såg förra valvakan kan säkert dra sig till minnes hur SD hade mycket starka siffror innan maffian bröt kontakten med rösträkningen och hur SD sedan hade påtagligt svagare siffror när rapporteringen från rösträkningen återstartades.


Den aningslöse och lättlurade förstår kanske inte varför regeringen går omvägen via Miljöpartiet, Liberalerna och det som före Annie Lööf var Centerpartiet med förankring på landsbygden.


Ja, Centern förresten. Partiet var förr stabilt förankrat i den svenska landsbygden där man röstat på Centern, tidigare Bondeförbundet, i flera generationer och endast döden kunde förhindra en att göra det igen. Efter hand har man dock motvilligt tvingats konstatera att det nästan inte finns några bönder längre, att man själva inte är bönder annat än i så måtto att man bor kvar på landsbygden. Och Centern har under Annie Lööf jagat den ena efter den andra potentiella väljargruppen som skulle kunna hålla partiet levande och rädda jättekassan som partiet förfogar över efter försäljningen av sina tidningar. Det har raggats ungdomar på Stureplan, i Afghanistan, i Afrika och i Mellanöstern, men tydligen med så begränsad framgång att största hoppet står till sossemaffians rösträkningsfusk. Därav förklaringen till att Annie Lööf lagt sig och partiet som flickorna i Paris under sosseriet - till stor förvåning och bestörtning för de flesta andra partimedlemmar. Men för Annie Lööf handlar det nog mest om en investering i en fin reträttpost. Hon har ju retat upp alla andra bortom allt förstånd, så det är väl bara av sossemaffian hon kan tänkas beviljas en sådan ynnest.


Anledningen till att en del fuskröster tilldelas MP, L och C är att dessa alltid låter sig styras av sossemaffian. De är ofarliga. En röst som tillfaller dem - ärligt eller genom fusk - är nästan lika bra som en röst på S.


Man kan förstå regeringens oro inför att roffa åt sig alla röster för egen del. Med regeringens dokumenterade trac-record, innebärande en aldrig skådad förmåga att kasta landet från kris till kris, skulle det förstås kunna vara sista spiken i trovärdigheten om alla fuskrösterna gick till en själv.


Falun lördagen den 20 augusti 2022

Mikael Styrman

.

Inga kommentarer: