fredag 6 april 2012

Partivalssystemet är nyckeln

.
till den grova organiserade brottslighetens kontroll över Sveriges institutioner.

De politiska partierna har kommit att bli extremt toppstyrda av sina partiledningar. De styr partierna med diktatoriskt envälde. Den som kontrollerar mindre än en handfull politiker kontrollerar därmed regeringen och hela Sverige.

Statsministerns ställning är på grund av regeringsformens tillkortakommanden till och med så stark att den som kontrollerar statsministern kontrollerar Sverige.

Om, hypotetiskt, en minister, exempelvis 28-åriga Annie Lööf, i det närmaste helt utan livserfarenhet, får budet från personer i sin omgivning, personer vilka hon är beroende av, att du får låtsas vara näringsminister, med 157 000 kronor i månadslön och alla förmåner, så länge du gör som vi säger. Eller du får ge dig ut på arbetsmarknaden och skaffa dig jobb på egna meriter. Vad tror Ni Annie Lööf gör då?

Gör om tankeexperimentet men byt ut namnet Annie Lööf mot Fredrik Reinfeldt.

- Klar?

Ställda inför sådana olika tydligt eller otydligt uttryckta påtryckningar skulle säkert vilken minister som helst bli förbannad. Ryggmärgsreflexen är att ringa polisen, eller Säpo.

- Vilken Polis? Den Polis som lyckades förvandla Palme-utredningen till Sveriges största fiasko efter regalskeppet Wasa. Nationalklenoden som inte ens lyckades segla ut ur hamnen innan den slog runt i nästan vindstilla väder. Den polis som lyckades få till att mordet på Lena Gräns och Cattis Falck var en olycka. Eller som var så rädd för krigsmaterielinspektören Carl-Fredrik Algernons mördare att man inte ens vågade gå in i kontorsrummet för att stämpla anmälan med ”Olycksfall – nedlagt” utan istället stod ute i korridoren och kastade stämpeln mot dokumentet på skrivbordet.

- Vilken Säpo? Den som reagerar på varje förändring i medelstilldelningen med att installera tjockare skottsäkert glas i sina egna fönster?

Nej, det är klart att blir svenska nyckelpersoner utsatta för påtryckningar så hamnar de naturligtvis i mycket svåra bryderier och har mycket svårt att anförtro sig åt någon, utan att därefter ohjälpligt ha försvagat sin egen ställning.

Partivalssystemet är nyckeln till att den grova organiserade brottsligheten har så lätt att shanghaja hela Sverige, med alla dess extremt toppstyrda institutioner. Hade vi istället ett personvalssystem med exempelvis 150 direktvalda riksdagsmän, utsedda av folket i val, vore det inte lika enkelt för subversiva krafter.

Därför måste vi, för att kunna ta tillbaka Sverige från den grova organiserade brottsligheten, först avskaffa partivalssystemet och ersätta det med direkta personval.

Sedan måste vi skaffa oss ett fungerande rättsväsende till skydd för medborgarna och demokratin.

Gulag-Kolmården den 6 april 2012
Mikael Styrman
.

7 kommentarer:

Anonym sa...

SD 2014

Erik Fagerström sa...

Har du läst boken "Knapptryckarkompaniet". Jag har glömt författerens namn men den bör gå att hitta ändå. den kom för någon månad sedan.

Den visade på just detta.

Fagerström

Erik Fagerström sa...

Ett annat boktips är "presidentens order" av: Tom Clancy. ett intresant tankexprement värt att fundera över

Fagerström

Anonym sa...

Tjena Micke!
Satt just och funderade.. Nästan alla människor har väl egentligen någon sorts bokstavskombination? Har du någonsin kollat upp dig?

Anonym sa...

Det finns bara en advokat som ni skulle haft från första början, Leif Silbersky.
SD

Mikael Styrman sa...

Svar till Erik Fagerström:

Det är Anne-Marie Pålsson. Jag håller på och läser den. Författaren är en mycket god iakttagare och en bra berättare. En mycket klok kvinna, tycks det, som har skrivit en viktig bok. Åtminstone alla tänkande svenskar bör läsa den. Och varför inte alla andra också?

Tack för tipset om ”Presidentens order”. Ska försöka få tag i den.

Mikael Styrman sa...

Svar till Anonym:

Jag behöver inte bekymra mig om bokstäverna. Det gör andra så bra åt mig. Maktgalna och hänsynslösa psykopater som tilltvingat sig mer makt än deras intellektuella kapacitet motiverar, har alltid låst in människor som kan tänka själva. Antingen i fängelser eller på mentalsjukhus, ibland både och. Och puckona som gett upp sitt eget tänkande kommer efter och applåderar eftersom de tror att det på något sätt räddar dem från att själva bli förföljda eller utnyttjade. Det framgår inte vilken kategori, eller bokstavskombination Du själv tillhör. ”Anonym” är väl åtminstone inte ännu någon accepterad diagnos?