lördag 26 oktober 2013

Om att hoppa på ett ben

.
Ikväll intervjuades Carl Bildt i TV:s nyheter. Som man kunde förvänta sig hade han inget ont att säga om United Stasi of Americas nu senast avslöjade avlyssningar av ledande europeiska politiker. Själv förklarade han käckt att han i nådens år 2013, med telefoner, mobiltelefoner och epost, avstod från att använda allt detta för att istället använda 1700-tals metoder i sitt arbete för skattebetalarnas räkning. Allt för att inte bli avlyssnad och för att inte behöva kritisera USA. Han har alla dessa moderna hjälpmedel, måste avstå från att använda dem och finner inget fel i det.

Det visar återigen att Carl Bildts lojalitet inte ligger hos de svenska skattebetalarna som betalar hans lön utan i stället hos främmande makt. Hos brottslingar i främmande makt!

Det kan jämföras med, att om man förlorar ena benet kan man fortsätta att förflytta sig på det kvarvarande benet, därtill nödd och tvungen. Det Carl Bildt säger är, att det är en bra idé att miljarder människor som har båda benen kvar och kan gå, men får ena skon skadad, resten av livet bör förflytta sig framåt hoppande på ena benet, istället för att se till att laga skon.

Övertorneå fredagen den 25 oktober 2013
Mikael Styrman
.

Inga kommentarer: