fredag 6 september 2019

Inte mycket att vinna på att bli medskyldig

.
Socialdemokraterna ”kraftsamlar” mot den grova brottsligheten som breder ut sig, tror de. Eller så låtsas de bara. I vanlig ordning samlar man laget som åstadkommit katastrofen och låtsas försöka lösa problemen genom att prata skit bakom lykta dörrar. Som vanligt utesluter man också Sverige-Demokraterna som varit ofina nog att kritisera vad klåparna åstadkommit hittills.

Men det kommer naturligtvis inte att åstadkomma något. En socialdemokrati som i och för sig kan göra vad som helst som gynnar dem själva men inte begriper vad som behöver göras. Ett Centerparti som bitit sig fast i unga idealistiska och välvilliga människor helt utan livserfarenhet. Ett Vänsterparti som övergivit de muslimska kvinnorna väl medvetna om att männen går med dem in i valbåsen och tvingar även dem att rösta för fortsatt kvinnoförtryck och fria våldtäkter på våra gator. Ett Miljöparti som ser som samhällets största brist att inte slöfockar och anarkister i Miljöpartiet ännu får medborgarlön utan att uträtta något. Slutligen ett liberalt parti som i vanlig ordning är livrädda för att ha några åsikter alls som sticker ut. Vad kan det komma ut för någonting vettigt ur det, mot den grova gatubrottsligheten, våldtäkter, mord på öppen gata och sprängningar utförda av partiernas skyddslingar på våra gator? - Förmodligen ingenting, åtminstone ingenting verksamt mot problemen.

Det är nog ingenting som Sverige-Demokraterna bör vara ledsna över att inte delta i. Förmodligen är det bäst att hålla sig på avstånd från.

Det måste förmodligen bli sämre innan det kan bli bättre. Sedan när terrorn når parasiterna i elfenbenstornet, dem själva, deras barn och föräldrar, då kanske det kan hända något? Men då kvarstår problemen med en politiserad polis, ett politiserat åklagarväsende och ett politiserat domstolsväsendes oförmåga att åstadkomma annat än politiskt beordrade jusititiemord, vilka inte kräver någon kompetens - bara missriktad lojalitet.

Falun fredagen den 6 september 2019
Mikael Styrman

.

Inga kommentarer: