lördag 7 september 2019

FN-diplomati - konsten att stjäla och plundra tyst och elegant

.
FN startades efter Andra Världskriget med de bästa av avsikter, för att bevara freden och bekämpa orättvisor. Men i händerna på tjuvar och banditer har FN istället blivit en organisation vars huvudsakliga syfte tycks vara att plundra skattebetalarna, men tyst och elegant, med korrupta medias hjälp dessutom utrustande banditerna med helgongloria.

Istället för att bekämpa fred och övergrepp mot befolkningar har FN under senare decennier blivit en organisation som kliver åt sidan och låter folkmorden ha sin gång.  Och när kvinnor misshandlas svårt, gruppvåldtas till döds, kliver FN-trupperna in, tar över de lokala våldtäktsmännens roll och fortsätter gruppvåldtäkterna under FN-flagg. Sluskarna med de fina kostymerna hyllas i våra media men gör inte ett piss åt missförhållandena. Ja åtminstone inte mer än att se till att mer skattemedel vräks över missdådarna. 

Det enda ”goda” FN tycks kapabelt till numera är att vräka hundratals miljarder över de skenheliga banditerna som äter, dricker, kopulerar och flyger businessclass världen runt med sina lyxluder utan att göra någon annan nytta.

Svenska medias roll till gagn för banditerna demonstrerades idag av Aftonbladet. Rapporten om de senast avslöjade banditerna i FN-adeln läcktes och publicerades redan i juli. Men Aftonbladet tiger fram till dagarna efter att Margot Wallström - tidigare våldtäktsambassadör i FN-adeln - slutat som utrikesminister så sent som i september.

Med en sådan granskande tredje statsmakt är vi garanterade att bara ha banditer i maktens korridorer.

Vad väntar Peter Eriksson på? Att jobbet som våldtäktsambassadör ska bli ledigt så att han också ska kunna välja ut ett lyxluder bland de många wannabes som uppehåller sig i organisationen, i vars sällskap han sedan kan åka runt i världen med businessclass och prata skit, samtidigt som han tigger ihop medel från fattiga människor med förevändningen att de ska gå till livets nödtorft för de andra?

De värsta och skenheligaste tjuvarna har bitit sig så hårt fast vid köttgrytorna att de förmodligen kommer att få bäras ut i kista - OM de dör.

Falun lördagen den 7 september 2019
Mikael Styrman





Inga kommentarer: