söndag 19 maj 2024

Behöver sosseriets clowner vård?

 .



Sosseriet kämpar för att göra sig relevanta i en tid då deras väljare inte bara står med ena foten i graven utan numera även allt oftare har bägge fötterna i graven. Dessutom har de blivit plundrade på sina besparingar av gangstrarna som sosseriet importerat som röstboskap. 


Det enda man lyckats med under de senaste decennierna är att fylla landet med mängder av arbetsskygga parasiter som skjuter, spränger, mördar, stjäl, langar knark och våldtar.


Förlusten av regeringsmakten verkar ha tagit så hårt på partieliten att de inte längre är vid sunda vätskor.


Hur ska man annars tolka att de kallar till en presskonferens - som nästan ingen besöker - för att berätta att man ska stänga av och låta utreda SD:s representanter i regeringskansliet - som man inte längre har någon befogenhet att göra.


Det verkar vara någon sorts självterapi att uttala sådana där saker som man inte kan göra. Som ett sätt att hålla verkligheten på avstånd.


Om jag inte visste att de själva har ställt till med eländet skulle jag tycka synd om dem och önska att de skulle få vård.


Men de kan ju inte någon vård när de själva lämnat efter sig en psykvård från vilken självmordsbenägna människor studsar ut redan nästa dag för att göra nya försök att ta livet av sig.


Det är naturligtvis inte synd om sosseriets pampar. Men det är synd om alla som ännu länge kommer att drabbas av konsekvenserna av deras vanstyre.


Falun söndagen den 19 maj 2024

Mikael Styrman

.

Inga kommentarer: