lördag 18 maj 2024

MagdalenaGate

 .

De här piruetterna som Liberalerna ägnar sig åt nu är sannolikt ett svar på en begäran från den grova organiserade brottsligheten som härbärgeras och kamoufleras av sosseriet. En cover up. Det är bara ägnat att flytta fokus från den verkliga brottsligheten som utspelat sig. Hur många av ledande liberaler som är införstådda med detta och deltar med öppna ögon respektive hur många som är aningslösa rundningsmärken undandrar sig min bedömning. Det är i första hand en sak för liberalerna själva att utreda och städa ut, i andra hand en sak för liberalernas potentiella väljare. 


De som vill ha ett till namnet liberalt parti som bakom kulisserna springer den grova organiserade brottsligheten i sosseriets ärenden röstar på liberalerna. Dessutom röstar förmodligen ett antal som inte begriper vad som pågår. Jag har länge haft en skylt på en dörr i mitt garage som naturligtvis är en humorskylt, men som samtidigt innehåller en daglig påminnelse och inrymmer mycket livserfarenhet:


”Det finns de som ser saker hända.

Det finns de som får saker att hända

och det finns de som undrar vad det är som händer.”


Ett politiskt partis riksdagsgrupp innehåller alla tre sorter.


Det som sosseriet nu har blivit beslagna med, eller möjligen av monumental dumhet själva yvts över att ha ägnat sig åt, har naturligtvis ingenting med journalistik att göra. Det är istället grov organiserad brottslighet. Dessutom demokratihotande grov organiserad brottslighet.


Alla - åtminstone alla lite äldre - minns Watergate-skandalen i USA som tvingade presidenten Richard Nixon att avgå, inför hot om riksrätt. Republikanska torpeder gjorde på presidentens order inbrott i demokraternas högkvarter i Watergate för att spionera på deras taktik och hemligheter. Länge förnekade Nixon sitt ansvar i sten, men tvingades så småningom att avgå.


Sosseriets torpeder har med bedrägliga metoder på snarlikt sätt tagit sig in i Sverige-Demokraternas lokaler och organisation. Händelsetutvecklingen före och efter visar tydligt att Magdalena Andersson inte bara varit invigd utan även är den sannolika initiativtagaren och högsta beskyddare av den här grova brottsligheten.


Tiden har kommit för svensk polis, svenska domstolar och svenskt rättsväsende att bekänna färg. Kommer de grova brottslingarna på TV4 - från ansvariga utgivaren och nedåt, som ägnat sig åt grov organiserad brottslighet under journalistisk täckmantel att ställas inför rätta och så småningom skaka galler?


Kommer Magdalena Andersson att få skaka galler för sin roll som högsta hönset i den grova organiserade brottsligheten som utgör ett påtagligt hot mot den svenska demokratin?


Blir MagdalenaGate vändpunkten för den grova organiserade brottsligheten som infekterat väsentliga delar av vår demokrati eller kommer det moraliska förfallet att fortsätta?


Falun lördagen den 18 maj 2024

Mikael Styrman

.

Inga kommentarer: