tisdag 14 maj 2024

Senaste nytt från sosseriets trollfabrik

 .

Om det är som det brukar vara, betyder den stora påverkansoperation som sosseriets trollfabrik nu sjösatt genom sina underhuggare i TV4, att sosseriet förbereder rösträkningsfusk i stor skala i EU-valet. Den stora kampanjens huvudsakliga syfte är sannolikt att erbjuda väljarna en plausibel förklaring till siffror som - i väljarnas ögon - är så förvånande att de tarvar en förklaring.


Det är varken första eller sista gången sosseriet fuskar i allmänna val. Så här de alltid gjort. De har myglet i sitt DNA.


Att sedan L, KD och M stämmer in i kören i syfte att kannibalisera på SD när sosseriet skjuter av sin kanonad, är naturligtvis inget märkligt i sig. Så går det tyvärr ofta till i politiken och nu när flera partier är hårt trängda är naturligtvis inget annat att vänta. Politik är ofta ett smutsigt spel. Att ”bara” kannibalisera i kölvattnet på sosseriets skurkstreck är nog ingenting som får ledande politiker att ligga sömnlösa om nätterna.


Den intressanta frågan som detta väcker är - hur kommer rösträkningsfusket att gå till? Sosseriet brukar nämligen inte nöja sig med att bara sabla ned konkurrenternas renommé. Det är alldeles för osäkert i framgång.


Falun tisdagen den 14 maj 2024

Mikael Styrman

.

Inga kommentarer: