tisdag 5 oktober 2010

Jaså, Anders Hedenstedt

.

ordförande i Svensk Energi och Vd i Göteborg Energi. Det är sådär det ser ut i ditt fögderi.

Efter att ha tittat på förra veckans Uppdrag Granskning och Debatt om den korrumperade staden Göteborg är jag nog inte så förvånad. Snarare är mina förväntningar infriade om vad ni sysslar med.

Möjligen kan bilden behöva kompletteras med en granskning av relationerna mellan dig och ”projektledarna” du anställt, vilka inte tycks veta på vilken stol de behöver sitta. En ordentlig genomlysning av vad Göteborg Energi fått - och inte fått - för sina 700 Mkr samt en sökning av var pengarna hamnat.

Det är inte utan att bländas av löjets intensiva skimmer jag tänker tillbaka på att Ni faktiskt uteslöt Ekfors Kraft AB ur Svensk Energi. Det var när Nationalsocialdemokraterna, med stöd av ett koppel borgerliga låtsasoppositionspolitiker, skulle ta vårt företag. Under låtsat samhällsansvar tryckte de en nazi-inspirerad Ad-Hoc-lagstiftning genom riksdagen – tvångsförvaltningslagen. Med dess hjälp skulle stölden av Ekfors Kraft ges ett sken av laglighet. När vi försvarade oss genom att sätta upp Vattenfall Gestapokraft-skyltar på vårt kontor ansåg ni det opassande och uteslöt oss.

Så här i efterhand får man anse det skönt att ni uteslöt oss. Sånt där kriminellt patrask vill vi inte beblanda oss med.

Själva ägnar du och ni er åt att efterforska journalistiska källor och att dölja det genom att Göteborgs skattebetalare ska försörja din torped, utan arbetsuppgifter, för att hon inte ska bränna dig. Och wisselblowern som talar om vad skattebetalarna fått för sina pengar kickar du.

Men vad har Göteborg Energi egentligen fått för de 700 Mkr som man tydligen betalat för ett icke fungerande system? Det som du låtit dina mutkolvar åka jorden runt på skattebetalarnas bekostnad och orerande hylla?

Hur mycket har egentligen gått till mätare och rapporteringssystem som inte fungerar? Hur mycket har på omvägar hamnat på fel bankböcker i den korrumperade (S)taden Göteborg?

Hur mycket kostar du Göteborgs skattebetalare?

Fram med liken, Anders – vi hör dem skramla!

Övertorneå den 5 oktober 2010
Mikael Styrman
.

1 kommentar:

Mutstaden sa...

Strålande! Applåder!

Här i Göteborg kväver alltjämt kleptokratin och tystnadens konspiration allt motstånd och så sitter Ni långt bort i Norrland med ett sådant gediget skarpsinne. Ja tänk om vi hade några som Ni i vårt plundrade och våldtagna Göteborg och inte bara dessa lallande ynkryggar och hejdukar som fräckt nog kallar sig journalister.

Jag tackar Er för ovärderliga och hedervärda insatser i kampen mot Sveriges legitima tjuvar och bedragare.

Mutstaden Göteborg

http://mutstaden.wordpress.com/

Anti Stuttgart 21 - Kampen mot den kriminella härskarklassen och korruptionen tar fart!

http://www.kopfbahnhof-21.de