fredag 14 april 2017

Fejkade opinionsundersökningar - igen

.
Som vanligt, när något har gått åt helvete med musik för regeringen, står de fejkade opinionsundersökningarna som spön i backen. Det senaste som flimrade förbi mina ögon var att 62% - tror jag det var - tyckte att Löfven hade skött krokodiltårarna bra sedan han väl kört allting åt helvete, manifesterat genom massmordet på Drottninggatan. Sådär gör man för att tygla en ängslig och lättledd befolkning som den svenska. Man talar om för dem vad majoriteten tycker och sedan anpassar befolkningen sig till det. De vill passa in och inte stå utanför och frondera. Ibland kan siffrorna nästan vara trovärdiga och andra gånger uppenbart orimliga.

Den här gången har jag svårt att ta de fabricerade siffrorna på allvar. Det skulle varit mer trovärdigt om siffrorna sagt att mer än 75% av svenskarna är heligt förbannade på Löfven för att han skött landet så illa att ens anförvanter snart inte kan gå ut på stan för att handla, utan att man måste gå och tänka på om de ska komma levande hem, eller komma hem i slamsor, efter att ha råkat ut för någon av de minst 13.000 som blivit nekade uppehållstillstånd för många år sedan, men som de lata och fega tjänstemännen, med Löfven i spetsen, inte har dugt till att förpassa ur landet. Men det är klart, sådana frågor ställer man inte, när uppdraget är att prestera en fejkad opinionsundersökning, som visar att regeringen sköter sig bra när Drottninggatan ser ut som ett slagfält.

Sedan måste förstås de lögnaktiga opinionsundersökningarna understödjas av rikligt med ”arbetets-hjältar-reportage”. Vi gjorde oss alltid lustiga förr över Sovjetunionens många hyllningar av ”arbetets hjältar”. Utan överdrift tyckte vi att ryssarna var väldigt lättlurade. Föga anade vi att Sverige några decennier senare skulle ha anammat kommunistdiktaturens enkla tricks. Men med den storm av ”arbetets hjältar”-reportage som rasat i våra media de senaste dagarna skulle Sovjetunionen kommit klar tvåa efter den svenska diktaturens propagandaorgan.

Södertälje långfredagen den 14 april 2017
Mikael Styrman
.

2 kommentarer:

Peter sa...

Ryssarna hade det lättare än vi svenskar har det nu.
För dem var det så gott som hela tiden självklart vem fienden var.
Vi har sakta förts från ett nationalistiskt och demokratiskt styre till ett elitistiskt, globalistiskt, socialistiskt och multikulturellt samhälle.
Förändringen har långsamt och i små steg lurats på oss bakom vår rygg, stött av en indoktrinerande propaganda i skola och media.
Vi har sedan generationer en stor tillit till vår överhet, att vi nu sakta håller på och öppna ögonen för ondskan smärtar oss och vi kämpar emot.
Inte kan väl våra -demokratiskt valda- representanter vilja oss så illa? eller?
Vad vi ser är en närmast religiös rörelse förlora sina församlingsmedlemmar.
Det smärtar oss oerhört att behöva lämna den trygga famn Socialdemokratin varit för oss och med kisande besvikna ögon se verkligheten.
Pappa sosseriet höll inte hela vägen fram, han blev korrumperad och illojal.
En folk och landsförrädare som i framtida historieböcker kommer likställas med V. Quisling.

Anonym sa...

Välkommen tillbaka Mikael! Din röst behövs i dårhuset som kallas Sverige. De flesta jag känner är heligt förbannade på 7-klövern och MP framförallt. Hela tiden friseras opinionssiffrorna men inte många köper lögnerna längre. Snart är Sverige samma typ av pajas"demokrati" som USA vilket säkert hela tiden varit målet för den s.k eliten i Sverige.

Benny