fredag 14 april 2017

Mördande politik

.
USA, eller rättare sagt det amerikanska militärindustriella komplexet, skenbart efter beslut av sin marionett-president, Donald Trump, har fällt den största icke-nukleära bomb som finns, över ett område i östra Afghanistan.

Våra medier rapporterar initialt om att ”Afghanska Försvarsdepartementet” meddelat att 36 IS-medlemmar dödats av bomben.

Sanningen är väl snarare att ett antal afghaner, kanske 36 st, mördats urskiljningslöst av de amerikanska vettvillingarna.

Vårt fega europeiska slödder till politiker och journalister tittar bort i vanlig ordning, som de brukar göra när de amerikanska psykopaterna i ”Det Fjärde Riket” är i farten och mördar försvarslösa människor.

De som gjort detta är naturligtvis inget annat än samvetslösa mördare och det är naturligtvis ingen slump att dådet utförs precis i inledningen till påskfirandet. Det är utan tvekan en eftergift till politikerna i de europeiska vasallstaterna. Då slipper de frondera, hyckla och låtsas vara berörda av de amerikanska massmorden.

Södertälje långfredagen den 14 april 2017
Mikael Styrman
.

Inga kommentarer: