lördag 15 april 2017

När logiken haltar

.
En viktig sak, som vi som är lite äldre borde ha lärt oss av alla de lögner vi matades med under det kalla kriget, är att när det som berättas för oss inte förefaller logiskt så beror det ofta på att det som berättas inte är sant.

Så är det förmodligen även med de ganska uppenbara lögnerna vi dagligen matas med om det påstådda gasanfallet i Syrien. En formlig flod väller över oss i TV, radio och tidningar innebärande att den ena efter den andra internationella politruken kliver fram och hänvisar till de många ovedersägliga bevisen för att al-Assad-regimen ska ha anfallit sin befolkning med sarin.

Det är ju helt ologiskt att man skulle ha gjort så, nu när den internationella opinion har vänt i al-Assad-vänlig riktning. Förmodligen finns det inte ett enda bevis värt namnet. Det enda som finns är en diger samling samvetslösa lögnare som ljuger oss fulla med sagor direkt från den amerikanska lögnfabriken. Det de ljög åt oss om Iraks massförstörelsevapen var sannolikt minst lika sant och då var inte en bokstav rätt.

Södertälje långfredagen den 14 april 2017
Mikael Styrman
.

1 kommentar:

Jonas Bangkok sa...

Gasattacken i Syrien var en uppenbar false flag för alla som orkat undersöka den i mer än 90 sekunder.
Visst matades vi med massor av samma skit under Kalla Kriget - skillnaden var att det var så mycket lättare att komma undan med lögnerna då. Fundera t ex på vad som hade hänt om 9/11 skett före internets tillkomst - vilket var den ursprungliga planen som man fcik senarelägga.