onsdag 10 maj 2017

De hundra partifunktionärerna

.
Den nationalsocialdemokratiska maktapparaten och propagandaapparaten fortsätter att tröska Akilov-ärendet. Lögnkokeriet är i full gång och nästan dagligen matas vi med nya fantastiska historier, enligt känd Amerikansk förebild. Dumsvensken ska matas med trams tills vi blir alldeles vimsiga och tror att Akilovs hänsynslöshetsdåd på Drottninggatan inte kunde förutses, utan var helt oförklarligt.

Jag menar naturligtvis inte att det gick att förutse att just Akilov skulle slå till och just på Drottninggatan. Men jag menar att det är lätt att inse att om man låter det sitta obevakade svängdörrar i gränsen och skickar ut signalen att Sverige försörjer alla som tar sig hit - halta, blinda, lytta, lata, psykopater med mera - alla får det bättre än de någonsin kan få hemma - då kommer det att hända grejor.

Att nu hundra partifunktionärer sysselsätter sig med att sitta på kontoret i ett år och leka polis i Akilov-ärendet beror ju främst på två saker. Löfven och hans kumpaner behöver hjälp med att föra folk bakom ljuset. De hundra partifunktionärerna inom Stockholmspolisen sitter gärna på kontoret och gömmer sig för verkligheten. Hellre det än att vara ute i skala 1:1 och jaga Löfvens importerade psykopater. Förmodligen kan de väl inget annat? Det är ju det som är problemet. Ingen avkrävs att leverera i det här landets offentliga sektor.

Det bakomliggande problemet som skapar alla dess polisiära och juridiska katastrofer är ju att vi inte har något polisväsende, inget åklagarväsende och inget domstolsväsende. Istället har vi en nationalsocialdemokratisk maktapparat. Men en sådan klarar bara undantagsvis av att utföra polisiärt arbete och utreda brott samt döma. Det krävs dessutom en rejäl portion tur, annars kan det sluta hur som helst, som verkligen nära nog dagligen påminner oss om.

Konsekvenserna av detta har vi ju kunnat se länge: poliser som kuskar bonuslik som dyker upp på gravplatser och sedan trollar bort dem, makar som förklaras drunknade nästan på torra land (vilken kroppsdel har då varit i arbete, måntro?), småbarn som pådyvlas vuxna pedofilers mord (vem skyddades av ”polisen” i det fallet?), läkare som frikänns men ändå inte, som i Catrin Da Costa-fallet, domstolar som drabbas av kollektiv hjärnblödning resulterande i att åtta domstolar dömer någon uppenbart oskyldig, vidare grovt kriminella justitiekanslers som istället för att sparkas och låsas in blir justitieråd. Alla nämnda fallen har det gemensamt att de riktiga gärningsmännen skyddats från rättslig påföljd. Ja, anställer man clowner på nyckelpositioner så blir det naturligtvis mycket cirkus.

För att inte göra det här blogginlägget längre än det behöver vara, ska jag sammanfatta genom att säga, att av de 100 ”poliser” som låtsas utreda Akilov-fallet, kan, och bör, man omedelbart sparka 98 för att sedan sätta resten i arbete. Resultatet kommer att bli mycket mindre bullshit och propaganda producerat, men minst lika mycket polisiärt arbete utfört. Akilov-fallet är nämligen uppklarat och behöver komma fram till en domstol - nu - inte om fem år. Man bör omedelbart sätta stopp för Löfvens och Eliassons Stasi-inspirerade häxprocess. De 98 partifunktionärerna, eller sagofarbröderna om man så vill, finns det mycket angelägnare uppgifter för. Skicka ut dem på gatan för att leta rätt på de många psykopater som gömmer sig i landet undan utvisning, eller varför inte låta dem jaga arabiska ligister i Fittja? Då gör de åtminstone lite nytta. Om inte polismyndighetens fantasi och ledaregenskaper duger till att nyttiggöra sig dessa 98 partifunktionärer kan man ställa dem i någon gatukorsning i Stockholm, så kan de stå där och vinka. Då hindrar de åtminstone inte lagföringen av Akilov. Löfvens Amerika-inspirerade hokus-pokus-konster avbryts dock, men de får väl hitta på något annat att ljuga om. Det har ju gått bra hittills.

Falun onsdagen den 10 maj 2017
Mikael Styrman
.

Inga kommentarer: