torsdag 25 maj 2017

Svenska Maffian tar hand om de sina

.
En av många upprörande saker som kommit fram genom SVT:s och DN:s granskning av Kevinfallet är att Rolf Sandberg, som ledde, eller snarare avsiktligt havererade, utredningen av mordet på 4-årige Kevin, efteråt belönades med att bli operativ chef för Värmlandspolisen.

Om sådana dilletanter utses till viktiga operativa tjänster inom den svenska polisen är det ju inte så konstigt att uppklarningsprocenten blir låg, på gränsen till obefintlig. Faktiskt är det konstigt att några brott över huvud taget kan klaras upp. Men de som klaras upp enligt statistiken är nog inte till någon större del spaningsuppklarningar. Det är nog mest fråga om brott som egentligen är uppklarade av allmänheten redan när de anmäls.

För övrigt spelar det ju kanske inte så stor roll om de klaras upp? Om de inte klaras upp slipper ju allmänheten den plågsamma resan att följa hur vårt dysfunktionella åklagar- och domstolsväsende, efter mångårig väntan och med påtaglig mängdrabatt förvandlar påföljden för gärningsmännen till löjeväckande pajaserier. Det sker sedan, när ungdomsbrottslingen hunnit växa upp i väntan på samhällets reaktion, för att istället ha förvandlats till en fullfjädrad yrkeskriminell.

Nu har mörkermännen i vårt kriminella rättsväsende börjat återhämta sig från chocken och har tilldelat Rolf Sandberg skyddad identitet samt rensat internet från uppgifter om hur Sandberg ödelade ett flertal familjers liv i Arvika för att att behaga politiska yrkeskriminella på hög nivå.

Sandberg borde inte ha skyddad identitet. Han borde sitta i stupstock på torget i Arvika till allmän bespottning och det gäller naturligtvis hans uppdragsgivare och beskyddare på Justitiedepartementet också.

Häv den skyddade identiteten för Sandberg och sök rätt på och offentliggör vilka hans uppdragsgivare och beskyddare är.

Falun torsdagen den 25 maj 2017
Mikael Styrman
.

Inga kommentarer: