onsdag 10 maj 2017

Gränslöst svammel vid gränsen

.
Det kändes nästan obegripligt när regeringen för ca en vecka sedan meddelade att ID-kontrollen vid gränsen mot Danmark skulle upphöra. Naturligtvis var det inte obegripligt att regeringen ville avskaffa den. En politikers natur är sådan att de vill hålla sig väl med alla. - Allt åt alla - nu, med detsamma! Det är konceptet. Och det är ju ingen hemlighet att det har muttrats över gränskontrollerna i Sveriges största socialfall, Malmö. Där har Nationalsocialdemokratin lekt gränslöst tattarläger och integration, med sådan framgång att hela Malmö håller på att förvandlas till ett getto, där de lata men ”utsatta” tigger på gatorna och både bajsar och kopulerar mot betalning på kyrkogårdarna, medan importerade araber skjuter varandra på gatan och förföljer judar. Samtidigt smugglar man in landsmän så mycket man hinner - mot rundlig betalning naturligtvis. De är ju araber och inga korkade svenskar som gör sådant gratis. Verksamheten är lukrativ och riskfri, dessutom svart som sot - naturligtvis. Den svenska gränskontrollen kan ju jämföras med att försöka fiska strömming med nät avsedda för valar.

Givet strömningarna i Sverige går de nyanlända genast under jorden och börjar arbeta svart. Det bygger på ett parallellsamhälle som kommer att konkurrera ut alla vita verksamheter och fullständigt föröda skattebasen. Vad det kommer att göra för vård, skola och omsorg kan ju vem som helst räkna ut. Samtidigt gaggar imbecilla rikspolitiker om vinster i välfärden som om det vore landets problem. Många nyanlända försörjer sig på narkotikalangning och skyddas av mutade poliser. De som inte mutar polisen riskerar att åka dit. Eller skulle riskera att göra det om polisen skulle veta hur man gör. Men den imaginära risken för att åka dit håller i alla fall uppe priserna på knark och håller igång stölder, rån och inbrott, varav snart inga klaras upp.

Det som framför allt föreföll obegripligt var att man spred ut via propagandaorganen att ID-kontrollen på svenska sidan skulle bli bättre. Vattentät skulle den bli. Det lät för bra för att vara sant. Ganska snart sipprade det mycket riktigt ut att det varken fanns resurser till ID-kontrollerna eller någon som hade en susning om hur det skulle gå till. Varför går man då ut och säger något sådant? Det är ju bara ägnat att göra oss fly förbannade att behandla oss alla som om vi vore efterblivna.

Efter långvarigt nationalsocialdemokratiskt verklighetsfrånvarande lallande i Malmö kan staden snart liknas vid Gaza-remsan. Största skillnaden mot Mellanösterns Gazaremsa är att judarna i Malmö inte är så militanta  - ännu. Men om Reepalu och hans arvtagare får hållas har nog judarna i Malmö snart att välja på att bli militanta eller dö.

Eftersom det inte är den här regeringens paradnummer att göra någonting ordentligt - till och med sjukvårdsministern är ju sjukskriven på grund av att vården är sjuk - så kommer det att te sig lockande att förklara Malmö för ”ingenmansland” och bygga ett staket eller en mur runt Malmö, för att isolera problemet. Efter att ha misslyckats med att hindra araberna från att ta sig in i, och ta över, Malmö blir nästa dilemma för ljushuvudet Löfven att försöka hålla araberna kvar i Malmö, så att de inte även förstör resten av landet. Det ska bli intressant att se hur han ska hantera det Löfven, han som brukar blåsa upp sig alldeles särskilt märkvärdig och utbrista: vi bygger inga murar i MITT EUROPA! På sätt och vis är det synd om honom. Han förstår väl inte alls vad det är som pågår? Men han och hans kumpaner kommer förstås att ha det bra. Det är alla andra som det blir synd om.

Falun onsdagen den 10 maj 2017
Mikael Styrman
.

Inga kommentarer: