torsdag 15 mars 2018

Maffian skapar "ordning" bland hamnarbetarna


.


Nu tar maffians maktapparat och dess lagstiftningsmakt itu med "oordningen" bland hamnarbetarna.

Hittills har det funnits två fackföreningar bland hamnarbetarna. Dels den maffiaanslutna och dito kontrollerade fackföreningen som följer eller bär upp ”den svenska modellen” och dels det medlemskontrollerade Hamnarbetareförbundet.

Så kan vi naturligtvis inte ha det. Det kan skapa stor oro bland maffiakontrollerade och andra arbetsgivare. Hur skulle det se ut om fackets medlemmar plötsligt skulle ta sig för att  själva bestämma vad facket ska jobba för och vilka frågor som är viktiga för hamnarbetarna?

Hur ska man kunna bedriva effektiv utpressningsverksamhet gentemot kunderna utan att ha kontroll över alla hamnarbete? Det är en viktig uppgift för lagstiftaren att ta itu med.

Den nuvarande ordningen som innebär att förbundets fotsoldater ofta tvingas köpa mobiltelefoner, TV-apparater, vodka och avsugningar för egna skattade pengar är naturligtvis också djupt störande och en direkt följd av att förbundet inte har kontroll över alla hamnarbetare.

Nu kastar de av maffian direkt och/eller indirekt kontrollerade arbetsgivarna ut Hamnarbetareförbundet, samtidigt som lagstiftningsmakten jobbar för fullt på ett nytt lagförslag som ska stänga dörren för andra än maffians fackföreningar.

Någon jävla ordning måste det vara i ett fackförbund och helst ska det vara ensamt och maffiakontrollerat, som gamle kommunistledaren CH Hermansson kunde ha uttryckt saken om han varit nationalsocialdemokrat.

Umeå torsdagen den 15 mars 2018
Mikael Styrman
.

Inga kommentarer: