tisdag 27 mars 2018

Kevinfallet - Problemet med justitiemorden kvarstår!


.
Det kastade en tråkig skugga över åklagaren Niclas Wargrens annars utmärkta föreställning på presskonferensen i Kevin-fallet, att han ändå var tvungen att låna sig till att påstå att den ganska tydligt korrumperade och målstyrda tidigare utredningen i Kevinfallet präglades av en ambitiös vilja att göra rätt … eller hur han nu ordagrant uttryckte det.

Tyvärr innebär det att problemet som orsakade Kevin-fallet, och många andra justitiemord, finns kvar. Fortfarande är svenska poliser, åklagare och domare inte hedervärda rakryggade rättvisans tjänare utan ryggradslösa tjänare åt kriminella politiker och högt uppsatta politruker med i hög grad klandervärd vandel.

Justitiemorden kommer att fortsätta tills vi lyckas göra något åt den politiska dräggens toppstyrning av ett i huvudsak inkompetent rättsväsendes ryggradslösa lallare.

Visst bör poliserna som utförde dyngjobbet åt politrukerna i Kevinfallet be om ursäkt, men det bör naturligtvis också göras av de inblandade på Justitiedepartementet och den dåvarande regeringen som pressade polisen i Arvika att genomföra justitiemordet.

Falun tisdagen den 27 mars 2018
Mikael Styrman
.

Inga kommentarer: