lördag 17 mars 2018

Minareter, böneutrop och religiöst förtryck


.
Debatten rasar nu om minareter och böneutrop - i Sverige. Tillåtas eller inte? Ett religionsfrihetskrav? Ett intrång i den privata integriteten, som KD-ledaren Ebba Busch Thor framfört? Eller ett glädjens budskap som Nalin Pekgul sa i Aktuellt 21 på fredagskvällen?

”En gång per vecka”…säger enstaka muslimer nu. Om man tutar i luren och ylar för att hålla befolkningen i herrens tukt och förmaning i muslimska länder fem gånger per dag, måste man då inte vara mer än lovligt naiv, eller rent av stupid, för att tro att det skulle stanna vid en gång per vecka i Sverige?

Det saknas inte länder som man kan bosätta sig i, om man saknar minareter och böneutrop i Sverige. Hela Nordafrika, Mellanöstern, Sydvästra Asien, Sydostasien och delar av Balkan för att bara nämna några områden, med åtminstone femtiotalet länder. Så om den frågan är viktig för en, varför i all världen ska man då prompt bo här, om man inte är en missionerande typ som vill sprida sin lära även här?

Som ett streck genom islam verkar kvinnoföraktet gå, med allt vad det innebär. Jag har inte själv besökt något av de länder i vilka mer eller mindre efterblivna fanatiker under psykopaters ledning förföljer kvinnor som inte rätt följer medeltida påbud om hur de ska uppträda och klä sig. Efter att ha läst om dessa länder har jag mycket liten lust att besöka dem. Och jag vill absolut inte att vi på grund av missriktad humanitet och välvilja ska släppa lös de där stollarna att även förfölja sina och våra kvinnor här.

Jag besökte Egypten vid ett tillfälle och kunde på ort och ställe se människorna krypa ned på marken med pempan i värdet, för att manifestera sin underkastelse när förtryckets lurar tutade. Jag måste säga att jag mådde riktigt, riktigt dåligt av att se under hurdana förhållanden de levde och kontrollerades av ”religiösa” maktpsykopater.

Exemplen är bara allt för många på att islam används som ett maktinstrument för att kontrollera och förtrycka sina medmänniskor med. Inte helt olikt den katolska kyrkan under inkvisitionens tidevarv. Vad hjälper det att konstatera eller anse att det är irrläror och vantolkningar av islam när det är dessa läror som tillämpas? Jag tycker att vi ska betacka oss för detta eko från medeltiden och dess maktutövare. Det är nämligen mycket lätt att bjuda in dem i vårt samhälle. Men det är garanterat inte lätt att bli av med dem, sedan, när även de mest godhjärtade av alla godhjärtade inser vad de har ställt till med. Då låter ondskan sig inte avhysas utan gråt, tandagnisslan och ond bråd död i kolossal omfattning. Vårt samhälles samlade resurser i form av delvis politiserade låtsaspoliser, politiskt korrumperade åklagare och dito domare klarar ju inte ens av att hantera några i huvudsak oorganiserade snorungar och pubertetsligister i några förorter.

Erfarenheterna från andra länder indikerar att det skulle resultera i att även Sverige blev ett land till vilket fanatiker skulle komma resande från alla håll, för att föra religionskampen och samla ihop till sina 72 oskulder i paradiset. Den siste idioten är ju inte ens född ännu.

Har vi det verkligen så bra, och så tråkigt, att vi med vett och vilja måste kasta in vårt land och vårt folk i inbördeskrig - i religiöst inbördeskrig - i vilket man systematiskt spränger bomber på gatorna, rövar bort kvinnor och skär halsen av folk? Räcker det inte med det slödder och de gruppvåldtäktsmän som ”Tjuren Ferdinand” och de andra idioterna har släpat hit, allt medan de pöser över av självgodhet och präktighet, trots att samhället redan har förlorat kontrollen över deras skyddslingar?

Jag måste säga, att om vi har den minsta lilla gnutta självbevarelsedrift, eller omsorg om våra barn, och framför allt våra kvinnor, hustrur och döttrar, då visar vi muslimerna på porten när de börjar svamla om sina minareter. Om de ska komma till Sverige ska det vara för att de vill omfamna och omfattas av den kultur vi har här. Annars bör de få hjälp att söka sig något annanstans, där det finns sådan kultur som de föredrar. Vad de gjort av sina egna länder med hjälp av sin religion talar bara ett allt för tydligt språk för att ignoreras eller förnekas.

Falun lördagen den 17 mars 2018
Mikael Styrman
.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Stort tack för att du är tillbaka i bloggvärlden, din röst och dina tankar har saknas över vintern, dina skriverier är
tyvär sanna , välkommen tillbaka till bloggvärlden./Jonas.

Anonym sa...

Hej Mikael.

Hamnade här av en slump.

Men håller med dig, är icke rasist.
Om jag flyr för mitt liv till annat land så kostar det kanske på
mig, att jag tvingas leva efter deras kultur samt trosläror.

Jämför när vi utvandrade till Usa.

Som du skriver, samt historien visar dessutom att ger man någon lillfingret tar de hela handen till slut.

Hälsningar från Övertorneå.

Ha en bra dag.

/Peter